Hjem > E > Er Det Trygt Å Handle Med Paypal?

Er det trygt å handle med PayPal?

PayPal er en sikker betalingsløsning, og er tryggere enn å legge inn kortopplysninger hos dine nettforhandlere. PayPal vil alltid spørre deg om du ønsker å dele data med andre nettsteder/selskaper - det er altså behovsbestemt.

Les mer

Folk spør også er det gebyr på paypal?

Det koster ingenting å åpne en PayPal-konto, og det koster ingenting å betale via PayPal. PayPal tar et gebyr for å overføre betalingen, og dette gebyret er det mottaker som betaler. Gebyret trekkes automatisk fra overføringen, og er per i dag på kr 2,80 pluss 3,4% av summen som overføres. Og et annet spørsmål, hvordan betale med paypal? Hvordan bruker jeg PayPal for å betale?

  1. Logg inn på PayPal-kontoen din.
  2. Velg en av betalingsmåtene du har satt opp (f. eks. et kredittkort eller en bankkonto) under Velg betalingsmåte.
  3. Klikk på Fortsett.
  4. Bekreft betalingsmåten, les PayPals vilkår og klikk deretter på Godta og fortsett.

Kan man bruke PayPal i Norge?

Betal raskt og enkelt

Enten du handler i din vanlige butikk eller over hele verden, kan du betale med din foretrukne lokale betalingsmåte og få returfraktkostnadene refundert*.
Ta dette i betraktning, hvordan overføre penger til paypal konto? Du trenger ikke lenger lure på hvordan du skal få betalt, bare opprett din egen PayPal. Me-lenke, som du sender til venner, familie eller kunder. Det eneste de må gjøre er å klikke på lenken, og taste inn et beløp. Og det er det.

Folk spør også kan jeg få pengene tilbake fra paypal?

PayPals kjøperbeskyttelsesprogram gir deg rett til tilbakebetaling av varens kjøpspris og eventuelle opprinnelige forsendelseskostnader hvis du ikke mottar en vare fra en selger, eller du mottar en vare du ikke bestilte. Tilsvarende, hvor gammel må man være for å bruke paypal? Hvis du er en enkeltperson, må du være minst 18 år og ha full juridisk myndighet til å inngå kontrakten, åpne en PayPal-konto og bruke PayPal-tjenestene.

Ta dette i betraktning, hvordan betale sikkert på nett?

Velg sikker betaling

Vi anbefaler i de fleste tilfeller at du betaler med kredittkort eller betalingsløsninger, slik som Paypal, når du handler på nett. Ved bruk av kredittkort har du en lovfestet rett til å kreve pengene tilbake fra banken din hvis: Du ikke får varen du har bestilt. tjenesten ikke blir levert.
Man kan også spørre hvor kan du bruke paypal?

NavnKjøp
ARKETTil Nettbutikken
AsanasyogaTil Nettbutikken
ASOSTil Nettbutikken
AutodelerTil Nettbutikken

Så, hva et paypal?

PayPal er verdensledende på nettbetalinger og gjør kjøpere og bedrifter i stand til å sende og motta penger via nettet. PayPal har over registrerte kontoer i 202 land og områder. PayPal godtas av forhandlere overalt, både på eBay og andre steder.

By Laurice Lococo

Hva er Klarna konto? :: Hva er det beste sykehuset i Norge?
Nyttige lenker