Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Lan Og Wan?

Hva er forskjellen på LAN og WAN?

Det som karakteriserer Lan i motsetning til Wan(Wide area Network) er at det gir deg en høyere overføringshastighet av filer og at du ikke trenger å være koblet til Internett.

Les mer

Hva betyr WAN og LAN?

Et WAN består gjerne av flere sammenkoblede lokalnett, Local Area Network (LAN). En bedrift med kontorer i forskjellige byer kan ha lokalnett i hver av dem og koble alle til hverandre gjennom et WAN. Internett er en form for WAN, siden flere lokalnett og nasjonale nett er koblet sammen til et stort WAN (Internett). Man kan også spørre hvorfor har vi et lan? Et lokalt datanettverk (Local Area Network, LAN) brukes for å koble sammen flere datamaskiner innenfor et begrenset geografisk område, som på et kontor eller i et hjem. Ethernet er den mest brukte teknologien for lokale datanettverk.

Folk spør også når kom internette?

Internett kom til verden i 1969. Det besto av fire datamaskiner knyttet sammen i et nettverk på vestkysten i USA, og ble kalt Arpanet. Navnet er inspirert av The Advanced Research Projects Agency (ARPA), som finansierte prosjektet. Du kan også spørre hvor lenge har internett eksistert? De første fire nodene («knutepunktene») ble koblet sammen i desember 1969, og nettet fikk navnet ARPANET. Etter ett år var antall noder vokst til 13, og økte til ca. 50 i 1975. To av disse var utenfor USA: én ved University College of London og én ved NORSAR på Kjeller.

Så, hvem oppfant internettet og når?

Internett/Oppfinnere Hvor står passordet på ruteren? Har du anledning til å sjekke ruteren, har de aller fleste produsenter klistret på et merke på baksiden med passordet til det trådløse nettverket. Som regel er det merket med «Password», «WPA», «Code» eller lignende, og med mindre du selv aktivt har endret det tidligere, vil passordet være gyldig.

Hvordan få 2.4 GHz?

Slik setter du det opp: Gå inn på Avanserte innstillinger > Trådløse innstillinger på Mine sider og klikker på «Kopier 2.4GHz innstillinger». Nettverkene får da samme navn og passord og hjemmesentralen din vil ta seg av resten. Angående dette, hvordan logge inn på zyxel router? Åpne nettleseren din og skriv inn i adressefeltet: 192.168.1.1. Logg deg på ved å bruke brukernavn og passord som er oppgitt her: Brukernavn er “admin” og passord er “1234” Ved første innlogging må du endre passordet fra “1234” til noe du selv ønsker. Når dette er gjort logg inn på nytt med det nye passordet ditt.

Hvordan finne passord til Wi-Fi på iPhone?

La oss hvordan det fungerer. Trinn 1: Last ned og installer WiFi-passord på din iPhone. Etter installasjonen trykker du på alternativet Gå tilbake til Cydia og trykker på Hjem-knappen for å gå tilbake til startskjermen. Trinn 2: Klikk på WiFi Passwords-appen, og den viser deg alle nettverkene og passordene deres.

By Zoldi Roam

Hvem leder alliansen? :: Hvor mange watt per person?
Nyttige lenker