Hjem > H > Hva Gjør Ikke Forstyrr?

Hva gjør ikke forstyrr?

Demper innkommende anrop og varsler.

Og jo, her kan man i grunn bare skru av lyden på telefonen, men det finnes en smartere måte å håndtere det på. De fleste mobiler har nemlig en såkalt «ikke forstyrr»-funksjon, som gjør akkurat det, nemlig sørger for å ikke forstyrre deg.

Les mer

Deretter, hvorfor måne ved beskjeder?

Ikke forstyrr

Ved å aktivere Manuelt blir innkommende anrop og varsler satt til lydløs når skjermen er låst, og det vises et månesymbol i statuslinjen.
Hvorfor er der en halvmåne på min iPhone? Med Fokus i iOS 15 og iPadOS 15 kan du bruke Ikke forstyrr til å dempe anrop, varsler og meldinger du får mens enheten er låst. Du kan også legge en tidsplan for Ikke forstyrr og tillate anrop fra bestemte personer. Når Ikke forstyrr er på, vises et halvmånesymbol på statuslinjen og på låseskjermen.

I forhold til dette, kan ikke motta samtaler på iphone?

Sjekk iPhone-innstillingene

Gå til Innstillinger og slå flymodus på, vent fem sekunder, og slå deretter flymodus av igjen. Velg Ikke forstyrr. Gå til Innstillinger > Fokus > Ikke forstyrr, og sørg for at innstillingen er slått av. Kontroller om det finnes blokkerte telefonnumre.
Derav, hva er fokus status? Når du slår på en Focus-rutine i iOS, får iOS muligheten til å fortelle alle som sender deg tekstmeldinger at du er opptatt og at alle meldinger de sender deg vil bli varslet. Dette er det Apple kaller Focus Status, og dette aktiveres når du velger hvilken som helst rutine som skal aktiveres på iPhone, iPad eller Mac.

Følgelig, hva er nattmodus?

Kan både spare strøm og være snillere mot øynene dine.

Såkalt nattmodus, som bytter ut de lyse fargene med mørke, blir mer og mer vanlig på operativsystemer som Windows 10 og macOS, mobiltelefoner, men også apper og andre dingser. Mest utbytte av nattmodus får du, som navnet tilsier, om natten og når det er mørkt ute.
Tilsvarende, hvorfor står det dempet anrop? Anrop fra ukjente numre dempes og sendes til telefonsvareren din. De vises i listen over nylige samtaler. Innkommende anrop tillates fra personer som er lagret i kontaktene dine, listen over nylige anrop og fra Siri-forslag som forteller deg hvem som ringer basert på telefonnumrene i e-postene og tekstmeldingene dine.

Også, hva betyr fokus på iphone?

Med iOS 15 og iPadOS 15 kan du bruke Fokus for å være tilstede i øyeblikket når du trenger å konsentrere deg eller legge fra deg enheten. Du kan tilpasse Fokus-innstillinger og velge når du vil motta varslinger, samtidig som du informerer andre om når du er opptatt. Man kan også spørre hva er bannere på iphone? «Bannere» sier fra med et varsel i toppen av skjermen, som forsvinner av seg selv etter noen sekunder. Disse har du helt sikkert lagt merke til at du kan trykke på, trekke ned, eller bare la forsvinne.

Følgelig, hva er søvnmodus på iphone?

Når du angir en søvnplan i Helse-appen, filtrerer Søvnfokus ut varslinger og telefonanrop. Når Søvnfokus er på (for eksempel ved leggetid), kan du utføre snarveier fra låst skjerm på iPhone.

By Tiebout Stalls

Hva betyr Ikke forstyrr på Samsung? :: Hva skjer når du nullstiller iPhone?
Nyttige lenker