Hjem > K > Kan Man Slette En Messenger Beskjed?

Kan man slette en Messenger beskjed?

Du trenger bare å trykke på meldingen du vil fjerne, og da kan du fjerne meldingen for alle i samtalen, nærmest som en angrefunksjon.

Les mer

Hvordan slå på Forsvinningsmodus?

Berør bunnen av chatten og sveip opp. For å slå av forsvinningsmodus, gjenta handlingen eller trykk på Slå av forsvinningsmodus øverst. Hvis noen sender deg en ny melding i forsvinningsmodus når du er i en vanlig chat, får du et varsel som du kan trykke på for å gå inn i samtalen i forsvinningsmodus med dem. Deretter, hvordan bruke hemmelige samtaler på messenger? Hemmelige samtaler er riktignok ikke tilgjengelig via PC/web, kun i mobilappen til Facebook Messenger. For å ta den i bruk, må du åpne appen, gå inn på fanen Meg, trykke på Hemmelige samtaler, og skru på bryteren for valget med samme navn.

Hvordan slette alle meldinger på iPhone?

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette.
  2. Trykk på Mer.
  3. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding. Hvis du vil slette alle meldingene i en tråd, trykker du på Slett alle øverst til venstre. Trykk på Slett samtale.
Derav, hvor er arkiv på messenger? Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter.

Kan man angre en melding?

Den nye angrefunksjonen lar deg angre på meldingen innen 10 minutter. Så hvis du har sendt feil melding, bilde eller video kan du altså angre. Men det er selvfølgelig kun hvis personen ikke har åpnet den innen ti minutter. Så her gjelder det å handle raskt! Folk spør også hvorfor forsvinner meldinger på iphone? Meldinger betyr mye for oss, men de kan likevel “forsvinne” av ulike årsaker: feil sletting, Jailbreak, mislykket iOS-oppdatering, vannskade, nulstilling og mer… Men fortvil ikke dersom du har slettet eller mistet dine tekstmeldinger! Ikke få panikk og husk at du alltid kan gjenopprette tekstmeldinger på iPhone.

Kan man angre en SMS?

Skulle du være så uheldig å sende en tekstmelding til feil mottaker, er det bare å sende en 'slett'-kommando til mottakerens mobilelefon. Tekstmeldingen blir da slettet fra mobilens minne. Dette forutsetter imidlertid at mottakeren ikke allerede har lest tekstmeldingen. Deretter, kan man angre sms? Mens du i enkelte tilfeller kan tilbakekalle en e-post før den når mottaker, finnes ikke den samme muligheten dersom du sender tekstmeldinger med mobiltelefonen. For du kan ikke angre en sendt sms? - Nei, det er ikke mulig.

Deretter, hvordan finne bilder på facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt. Bla nedover, og trykk på Bilder. Trykk på albumet du vil se på.

By Jaquelyn

Hva er kobbernett? :: Kan man finne igjen slettede meldinger på Messenger?
Nyttige lenker