Hjem > H > Hva Er Limited Profile På Facebook?

Hva er limited profile på Facebook?

Vil du ikke at for eksempel kollegaene eller ekskjæresten din skal kunne se alt, legger du dem til i listen under Limited Profile, under Privacy.

Les mer

Dessuten, hva menes med bekjente på facebook?

Bekjente er folk du kanskje vil dele mindre med på Facebook. Du kan også velge å ekskludere disse personene når du publiserer noe. Dette gjør du ved å velge Venner unntatt bekjente i publikumsvelgeren. Ingen blir varslet hvis du legger dem til på listen. Tilsvarende, hvordan gjøre sånn at ingen kan se vennene dine på facebook? Oppdatert mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Bla ned til Personvern, og trykk på Personverninnstillinger.
  4. Trykk på Hvem kan se vennelisten din? under Hvordan folk finner og kontakter deg.
  5. Velg publikummet av personer (f. eks.

Følgelig, kan man skjule at man er aktiv på facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Innstillinger. Trykk på Aktiv-status. Trykk på Slå på Aktiv-status eller Slå av Aktiv-status for å slå Aktiv-status på eller av. Angående dette, kan man ta pause fra facebook? Slik deaktiverer du kontoen din:

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Bla ned og trykk på Innstillinger.
  3. Bla nedover, og trykk på Kontoeierskap og kontroll under Din Facebook-informasjon.
  4. Trykk på Deaktivering og sletting.
  5. Velg Deaktiver konto, og trykk på Fortsett til deaktivering av konto.

Hvordan se alle venners innlegg på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla ned til Venner og klikk på navnet på vennelisten. Du vil se en oppdatering med innlegg fra personene på listen. Dette kan inkludere innlegg de har delt, innlegg de ha reagert på eller innlegg de har blitt tagget i. Hva betyr venners venner på Facebook? Venners venner: Alle vennene dine og alle deres venner. Venner (og venner av alle som er tagget): Med dette alternativet kan du publisere ting til vennene dine på Facebook. Hvis noen andre blir tagget i innlegget, utvides publikumet til også å inkludere den taggede personen og vennene til vedkommende.

Hvordan lage vennelister på Facebook?

Klikk på Venner på menyen til venstre i nyhetsoppdateringen. Hvis du ikke ser dette, klikker du på Se mer. Klikk på Egendefinerte lister, deretter klikker du på listen du vil redigere. Klikk på øverst til høyre og velg Rediger listenavn. Tilsvarende, hvilke venner blir vist på facebook? Bruker du Facebook, har du kanskje merket at du ikke ser like mye av alle dine ulike venners aktivitet i nyhetsstrømmen. Facebook tar utgangspunkt i hvem du snakker mye med – og hvem du stalker, og på basis av dette får vennene dine en ranking.

Hva er Forsvinnings modus Messenger?

Forsvinningsmodus lar folk i en chat sende hverandre meldinger, bilder, videoer og annet innhold som forsvinner når de forlater chatten og etter at de har sett alle meldingene.

By Kinna

Hvordan bli usynlig på Messenger? :: Er det mva på taxfree?
Nyttige lenker