Hjem > H > Hva Er Microsoft Delve?

Hva er Microsoft Delve?

Når du har et Office 365 abonnement har du også en tjeneste som heter Delve. Delve samler sammen alle dokumenter som er offentlig i din organisasjon, og sorterer dem etter analyse. Alle dokumenter som er lagret i OneDrive for Business, SharePoint Online eller vedlegg som er delt med deg i e-post vil du finne her.

Les mer

Hva er Microsoft kontoen min?

En Microsoft-konto er en e-postadresse og et passord du bruker med Outlook.com, Hotmail, Office, OneDrive, Skype, Xbox og Windows. Når du oppretter en Microsoft-konto, kan du bruke en e-postadresse som brukernavn, inkludert adresser fra Outlook.com, Yahoo! eller Gmail. Kan man få Word på Mac? Start en Office for Mac-app, og start aktiveringsprosessen

  1. Klikk Launchpad-ikonet i oppgavelinjen for å vise alle appene.
  2. Klikk Microsoft Word-ikonet i Launchpad.
  3. Nyheter-vinduet åpnes automatisk når du starter Word. Klikk Kom i gang for å starte aktiveringen.

Hvor mye koster Office 365?

Microsoft 365 Business koster 162 kr. pr. bruker per måned ved årlig binding, og 185 kr. Hva er Word online? Med Microsoft Word for nettet kan du gjøre grunnleggende endringer og formateringsendringer i dokumentet i en nettleser. Hvis du vil ha mer avanserte funksjoner, Word for nettet kommandoen Åpne i Word. Når du lagrer dokumentet i Word, lagres det på nettstedet der du åpnet det i Word for nettet.

Hvordan laste ned Office 365 på Mac?

Slik kan du laste ned og installere nyeste Office-pakke på din PC/Mac:

  1. 1) Gå til office.com og klikk "Logg på" / "Sign in"
  2. 2) Logg inn med din e-postadresse og ditt passord for Office 365.
  3. 3) Her har du tilgang til alle dine webbaserte Office-apper. Om du ønsker å installere Office-pakken (Outlook, Word, Excel etc.)
I forhold til dette, hvor kan jeg laste ned powerpoint gratis? Slik laster du ned en gratis prøveversjon av PowerPoint

Du blir sendt til Office sin hjemmeside. Klikk på «Skaff deg Office»-knappen. Klikk på alternativet «Prøv gratis i én måned». Klikk på «Prøv gratis i én måned»-knappen igjen.

Dessuten, hvorfor må jeg ha microsoft konto?

Du må ha en Microsoft-konto for å installere og aktivere Office-versjoner 2013 eller nyere, og Microsoft 365 for Home Products. Hvis du bruker tjenester som Outlook.com, OneDrive, Xbox Live eller Skype, har du kanskje en Microsoft-konto allerede. Det samme gjelder hvis du kjøpte Office fra Microsoft Store på nettet. Folk spør også hvorfor bruke microsoft teams? Med Teams-telefonappen har du umiddelbar tilgang til alle appene og dokumentene dine. Du kan enkelt svare på chater og samtaler, delta i møter med et klikk og fortsette å samarbeide. Så selv når du er på reise, får du med deg alt som skjer.

Så, hva koster microsoft 365 family?

Microsoft 365 Familykr 1 199,00/år

  • Perfekt for opptil seks personer.
  • Opptil 6 TB lagringsplass i skyen – 1 TB per person.
  • Premium sikkerhetsfunksjoner i mobilappen1

By Elreath

Hvordan få en bra YouTube kanal? :: Hva inneholder en Office pakke?
Nyttige lenker