Hjem > H > Har Danske Bank Apple Pay?

Har Danske Bank Apple Pay?

Du kan bruke Apple Pay fra Danske Bank i alle butikker som har kontaktløs betaling – og det fungerer på samme måte som kontaktløse kort.

Les mer

Tilsvarende, har sparebank1 apple pay?

Derfor er bankens beslutning om å gi opp Apple Pay-motstanden ganske så overraskende, selv om Balder-medeierne Fana Sparebank og Sparebanken Sogn og Fjordane i det stille også har åpnet for Apple Pay. Hvordan betale med mobilen? På noen modeller behøver du bare å holde telefonen mot terminalen, og mobil-lommeboken åpnes automatisk. På andre må du låse opp for å kunne betale, for eksempel ved å skrive inn PIN-kode eller ved hjelp av touch-ID.

Hvordan betale med kort i butikk?

Slik gjør du

  1. Du holder kortet inntil betalingsterminalen som har symbolet for kontaktløs betaling.
  2. Når du hører ett lydsignal, er kortet ditt lest og skjermen viser deg resultatet.
  3. Du trenger normalt ikke å taste inn PIN-koden på beløp under 500 kroner, men du taster likevel kode når terminalen ber om dette.
Hvordan kan jeg betale med mobilen? Nå er det mulig å betale med Android-telefonen, alt du trenger er å laste ned Google Pay og legge inn kort fra Sparebanken Sør i appen. Løsningen fungerer på alle terminaler som støtter kontaktløs betaling, og du kan bruke alle våre kort.

Så, hvor finner jeg wallet?

Gå inn på Innstillinger --> Wallet og Apple Pay --> Legg til kreditt- eller debetkort. Eventuelt kan du gå rett til Wallet-appen og gjøre det derfra. Dessuten, kan jeg betale med iphone? Du kan bruke din iPhone og Apple Pay til å betale i butikker, i apper og på nett. For å bruke Apple Pay med iPhone må du ha en iPhone 6 eller nyere med iOS 11.3 installert.

Hvordan bruke mobilen som bankkort?

Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.
Når kommer DNB med Apple Pay? - Mobilbetaling i butikk vil være et viktig betalingsmiddel i fremtiden, sier Benjamin Kristoffer Golding i DNB. Apple Pay-støtte i Norge ble kunngjort og lansert 20. juni samme år.

Man kan også spørre hvordan betale med mobilen dnb?

Google Pay

  1. Last ned Google Pay appen i Google Play Store på din Android enhet.
  2. Velg "betalingsmåte" og legg inn ønsket DNB kort.
  3. Aksepter vilkår.
  4. Tast inn bekreftelseskoden du mottar.

By Elfont

Hva er Apple TV abonnement? :: Hva koster det å bruke Apple Pay?
Nyttige lenker