Hjem > K > Kan En 9 Åring Spille Fortnite?

Kan en 9 åring spille Fortnite?

Anbefalt aldersgrense for Fortnite: 12 år.

Les mer

Kan en 10 åring spille Fortnite?

Fortnite har fått anbefalt aldersgrense fra PEGI fra 12 år og er merket med vold og kjøpemuligheter. PEGI skriver om grunnlaget for vurderingen (vår oversettelse): «Dette spillet ble vurdert PEGI 12 år på grunn av hyppig former med mild vold. Spillet er ikke egnet for de under 12 år.» Folk spør også er fortnite gratis på pc? Fortnite er gratis å laste ned og spille, men du kan også kjøpe flere nyttige oppgraderinger.

Tilsvarende, hvor mye koster 5000 v bucks?

kr413,39 inkl. mva. MERK: Kun én 5000 V-Bucks-kode kan brukes per konto. Denne valutaen i spillet kan brukes i både Battle Royale PvP-modus og Save the World PvE-kampanjen. Deretter, hvorfor er det aldersgrenser på spill? Dataspill er merket med aldersgrenser for å gi en anbefaling om hvor gamle barna bør være for å spille. Disse grensene er satt for å beskytte barn og unge, fordi dataspill også har et stort voksent publikum.

Hva er aldersgrensen på Sea of Thieves?

UtgiverMicrosoft
PEGI aldersgrense16+
Aldersgrense16
KategoriAction , Eventyr
OriginaltittelSea of Thieves
Hvorfor har Zelda 12 års grense? Dette spillet har fått PEGI 12 år på grunn av innslag vold. Dette er med milde former for vold, der tydelig animerte figurer slåss med hverandre. Det er allikevel en mørk stemning iblant, blant annet med det onde beistet Ganon og møter med ulike monstre.

Hvorfor er det 12 års grense på roblox?

PEGI begrunner i sin vurdering at Roblox kan inneholde tematikk med frykt og mild vold. Vi vil gjøre obs på at Roblox ikke er ett spill, men heller en plattform med tilgang til mange spill. Og et annet spørsmål, hva er aldersgrensen på harry potter? De tre første Harry Potter-filmene «De vises stein», «Mysteriekammeret» og «Fangen fra Azkaban» har fått senket aldersgrensen fra elleve til ni år. De resterende fem filmene har fått en høyere aldersgrense på tolv år. Tidligere hadde alle Harry Potter-filmene en elleveårsgrense.

Hva koster Fortnite på PC?

Fortnite Battle er tilgjengelig for PC, Mac, Xbox, Playstation og iOS og er gratis å spille.

By Buffy Tidrington

Hvordan få Fortnite på PC? :: Hvordan bli mer populær blant guttene?
Nyttige lenker