Hjem > N > Når Starter Black Week?

Når starter Black Week?

Black Week er i gang!

Black Friday 2021 er årets største shoppingdag med mange gode tilbud. I år faller dagen på fredag 26. november, men Black Week starter allerede mandag 22. november!

Les mer

Hva er et cyberangrep?

Cyberangrep er en ekstern trussel som har til hensikt å skade, forstyrre eller overbelaste datasystemet. Når en ansatt for eksempel åpner et infisert vedlegg i en mail (malware) aktiveres et program i bedriftens datamiljø som kan skade brukerens pc. I forhold til dette, når er det salg i butikkene? Sommersalget kryper stadig nærmere mai for hvert år i det kommersielle markedet. Vanligvis begynte sommersalget i midten av juni, men markedskreftene og konkurranse har villet det annerledes. Det er ikke lenger uvanlig å se førkampanjer som begynner rett etter 17. mai.

Man kan også spørre når er black fredag 2020?

Årets beste deal gjør du fredag 25. november! Da er det nemlig Black Friday. Derav, hva er hybride angrep? Hybridkrig, eller hybrid krigføring, er ikke et nytt begrep, men er likevel blitt særlig aktuelt de siste årene. Begrepet defineres ofte som «krigføring der både konvensjonelle og ukonvensjonelle metoder benyttes».

Når er det salg på skiutstyr?

Vintersalget begynner i januar og kalles derfor for januarsalg. Salget varer som regel frem til mars eller påske. Butikkene gjør seg klare til sommersesongen og vil kvitte seg med fjorårets modeller av vinterutstyr. Folk spør også når er januarsalg 2022? Under januarsalget finner du alle tilbud fra alle butikker i de største kategoriene her. Vi åpner 1. januar 2022.

Når er det best å kjøpe hvitevarer?

Om sommeren finner du gjerne kampanjer på hvitevarer. Det er stille i butikkene når det er fint vær ute, og mange har helt andre tanker i hodet enn kjøp av vaskemaskin og kjøleskap. Dermed kan det være penger å spare på å ta en tur innom elektronikkbutikken i fellesferien. Hva er en hybrid trussel? Land kan ramme hverandre både med konvensjonelle militære angrep, men også såkalte hybride angrep. Dette inkluderer synkroniserte angrep mot militære, sivile og næringslivsmål, blant annet cyberangrep og desinformasjonskampanjer.

Hva betyr hybrid krigføring?

er et begrep som beskriver tilfeller der både konvensjonelle og ukonvensjonelle metoder for krigføring benyttes. Kapasiteter slik som anonymiserte styrker, spesialstyrker, propaganda, aktivt diplomati, desinformasjon, elektronisk krigføring, nettmanipulering, undergraving og sabotasje står sentralt.

By Marolda

Er monopol norsk? :: Når slutter Black Week 2021?
Nyttige lenker