Hjem > H > Hva Er Spam?

Hva er spam?

Spam er e-post du ikke har bedt om å motta, og kalles på norsk søppelpost. Ofte inneholder spam reklame- og lokketilbud. Det er flere typer spam du bør være ekstra oppmerksom på.

Les mer

Hva er egentlig spam?

Spam, søppelpost, masseutsendt e-post eller andre meldinger som mottagerne ikke ønsker eller har bedt om, ofte reklame eller ulike forsøk på svindel (for eksempel nettfiske). Det å sende ut slik e-post kalles å spamme. Man kan også spørre hvordan unngå uønskede meldinger på messenger? Hvordan kan jeg stille inn hvem som kan sende melding til chatlisten min i Messenger?

  1. Åpne Messenger-appen.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter.
  3. Trykk på Personvern i menyen.
  4. Trykk på Meldingslevering.
  5. Trykk på folkene du vil kontrollere meldinger for.

Hvor er Meldingsforespørsler på Messenger?

Slik finner du mappen i Facebook Messenger-appen, trinn for trinn: Åpne appen og på «Innstillinger» øverst i høyre hjørne (tannhjulet). Gå til «Personer» og trykk på «Meldingsforespørsler». Her ligger meldingene fra personer som ikke er på vennelisten din. Hvordan lese meldinger i Messenger uten at avsender ser det? Slik åpner du Messenger-meldinger uten at det synes

  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.

Angående dette, hva er virus på facebook?

Ny facebook phising spres på Facebook i grupper for øyeblikket og mange tror dette er virus. Det er det ikke, men dette er Facebook phising. Det vil si at folk forsøker å lure fra deg brukernavn og passord på Facebook kontoen din. Deretter, hvordan komme i kontakt med facebook? Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon. Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis.

Følgelig, hvordan kontakte messenger?

Åpne Messenger-appen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Telefonkontakter. Er det mulig å slette meldinger på Messenger? For å slette eller avbryte meldinger i Messenger-applikasjonen for Android, er det første vi må gjøre trykk og hold på den aktuelle meldingen. Deretter må vi klikke på knappen Fjern representert av en søppelbøtte.

Tilsvarende, kan man angre melding på messenger?

Fra og med 5. februar tillater en ny funksjon i Messenger å fjerne meldingen innen ti minutter, ifølge Messenger News. Denne funksjonen ble det allerede ryktet om i april i fjor. Du trenger bare å trykke på meldingen du vil fjerne, og da kan du fjerne meldingen for alle i samtalen, nærmest som en angrefunksjon.

By Ingles Barritt

Hvordan få vekk virus på tlf? :: Hvordan bli kvitt virus på Messenger?
Nyttige lenker