Hjem > H > Hva Gjør Man Med En Gammel Ipad?

Hva gjør man med en gammel iPad?

Gamle smarttelefoner, iPhone, nettbrett, iPad, PC-er, Mac og smartklokker er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle enheter på, og du får nye enheter til en lavere pris.

Les mer

Hvordan Reset iPad?

Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill [enhet] Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger. Folk spør også hvordan låse opp en ipad som er låst? Hold inne den aktuelle knappen for iPaden og koble iPaden til datamaskinen umiddelbart. Ikke slipp knappen. Hold inne knappen til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus på iPaden. Deretter kan du slippe knappen.

Hvor lenge varer iPad?

Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid. (Apple tror likevel ikke at produktene vil slutte å fungere etter anslått levetid). Følgelig, hvordan oppdatere en gammel ipad? Du kan også følge denne fremgangsmåten:

  1. Koble din iPhone, iPad eller iPod touch til strøm og koble den til internett via Wi-Fi.
  2. Gå til Innstillinger > Generelt og trykk på Programvareoppdatering eller Oppdatering.

Hvordan fungerer MobilPant?

Når du kjøper ny mobil, er det ikke alltid man har en plan for hva man skal gjøre med den gamle. Blir den kanskje liggende i en skuff? Nå har vi et nytt alternativ til deg, nemlig MobilPant. Det betyr at du kan få rabatt på den nye mobilen du kjøper ved å sende inn din gamle mobil til oss. Hvordan konfigurere iPad på nytt? Logg inn med din Apple-ID og klikk på «Alle enheter» øverst i vinduet. Velg riktig iPad og klikk på «Slett [navnet på enhet»]. Deretter kan du gjenopprette fra en sikkerhetskopi. Da slår du på iPad-en og følger konfigureringen helt til du kommer til skjermbildet Apper og data.

Tilsvarende, hvordan fjerne en enhet fra apple konto?

Fjern en enhet på nettet

Logg på appleid.apple.com, og velg deretter Enheter. Klikk på enheten for å se mer informasjon om enheten, og klikk deretter på Fjern fra konto. Les meldingen som vises. Klikk på nytt for å bekrefte at du ønsker å fjerne enheten.
Hvordan slette alt på iPhone uten kode? Slett alt innhold og alle innstillinger fra iPhonen

Trykk på Kom i gang, følg instruksjonene på skjermen, og velg deretter Innstillinger > Generelt > Overfør eller nullstill iPhone igjen. Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Hvordan fjerne Aktiveringslås iPad?

Slik fjerner du Aktiveringslås

  1. Gå til www.iCloud.com/find.
  2. Logg på med Apple-ID og passord.
  3. Klikk på Alle enheter øverst.
  4. Velg enheten du vil fjerne fra iCloud.
  5. Klikk på Fjern fra konto.

By Brandise Lemcke

Hvordan gjenopprette iPad uten Apple-ID? :: Hvordan slette og reinstallere Mac?
Nyttige lenker