Hjem > H > Hva Kan Man Gjøre Med Gamle Mobiler?

Hva kan man gjøre med gamle mobiler?

Gjenvinning

  • Mobiler kan leveres inn til forsvarlig gjenvinning hos alle som selger mobiltelefoner, eller til kommunale gjenvinningsstasjoner rundt omkring i Norge.
  • Innlevering trenger ikke å skje i den samme butikken hvor du kjøpte mobilen - alle elektronikkforhandlere plikter å ta imot den type utstyr de selv selger.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan kaste mobil?

Felles over hele landet er at elektronisk avfall kan leveres inn til en butikk som selger den typen produkt man skal sortere – det vil si at hvis du skal levere inn en mobil til resirkulering kan du gjøre dette på en hvilken som helst butikk i landet som selger mobiltelefoner. Du kan også spørre hvem kjøper brukte mobiler? Dette er stedene du kan kjøpe/selge brukte mobiler

  • Bruktmobil.
  • Indy.
  • Elkjøp.
  • GreenPhones.
  • HCXpress.
  • ITMarked.
  • IT24.
  • MobilXpress.

Hvordan destruere en harddisk?

For å sikre at informasjon ikke kan hentes fram igjen, er det sikreste å ødelegge harddisken fysisk. – En hammer er et effektiv verktøy i så måte. Gi harddisken et par reale slag med hammeren, så er du sikker. Da kan den trygt kastes sammen med PC-en blant EE-avfallet. Folk spør også hvordan slette data på en sikker måte? Følgende slettemetoder finnes, og hver bedrift må velge slettemetode etter hvor sensitive eller konfidensielle data som er lagret:

  1. Bruk av programvare.
  2. Avmagnetisering.
  3. Knusing / destruksjon.
  4. Sletting med «Delete» eller formatering av disk er ikke sikker sletting.
  5. Krypterte enheter.
  6. SD-kort og SIM-kort.

Hvordan fungerer MobilPant?

Når du kjøper ny mobil, er det ikke alltid man har en plan for hva man skal gjøre med den gamle. Blir den kanskje liggende i en skuff? Nå har vi et nytt alternativ til deg, nemlig MobilPant. Det betyr at du kan få rabatt på den nye mobilen du kjøper ved å sende inn din gamle mobil til oss. Hvordan pante mobil? Stikk innom butikken, pant den gamle mobilen og hent den nye.

Ta dette i betraktning, hvordan resirkulere iphone?

Gjør om den du har, til den du heller vil ha. Det er lett å levere inn en kvalifisert enhet og få kredit som du kan bruke på et nytt produkt, eller få et gavekort fra Apple, som du kan bruke når som helst. Hvis enheten ikke er godkjent for kredit, resirkulerer vi den uten at det koster deg noe. Deretter, hvor kaster man gamle telefoner? Alle elektronikkforhandlere og kommunale avfallsmottak er forpliktet til å ta imot skadet eller ødelagte elektroniske produkter som de selger selv, uansett om de selger det samme merket eller ikke. Du kan også returnere gammel elektronikk hos miljøstasjoner.

Og et annet spørsmål, kan man selge gamle telefoner?

Det grovt sett to måter å selge telefonen på. Du kan annonsere denpå Finn.no, Qxl.no eller en annen markedsplass, eller du kan selge den til en oppkjøper. Den første måten vil nok i noen tilfeller kunne gi deg høyere priser, men du er avhengig av å finne rette kjøper.

By Long

Har Elkjøp Mobilpant? :: Hvor kan man pante telefoner?
Nyttige lenker