Hjem > H > Hva Er Bra Med Iphone 12 Mini?

Hva er bra med iPhone 12 mini?

iPhone 12 mini imponerer stort

Den er ikke perfekt med sin middelmådige batterilevetid og en høy pris for kun 64 GB lagring, men utover det får du veldig mye i en veldig hendig innpakning. Kameraet er allsidig, skjermen er fantastisk, den har glimrende ytelse og du får med 5G og MagSafe på kjøpet.

Les mer

Følgelig, hvilken lader bruker iphone 12 mini?

Lad trådløst raskere med opptil 15 W

For iPhone 13 mini og iPhone 12 mini leverer MagSafe-laderen en maksimal effekt på opptil 12 W. Det er viktig at du kobler til en strømkilde før du legger iPhone på MagSafe-laderen.
Man kan også spørre hva er forskjell på iphone 12 og iphone 12 mini? iPhone 12 i mindre drakt

Det er riktignok ikke Max-modellen mini-en skal sammenlignes med. Den har nærest slektskap til den litt større standardutgaven iPhone 12 med 6,1" skjerm. Faktisk deler de to veldig mange av de samme egenskapene: de har det samme nye designet med glass-bakside og aluminiumsrammer.

I forhold til dette, er iphone 12 mini vanntett?

Akkurat som den vanlige iPhone 12 er også iPhone 12 mini vanntett ned til seks meter i 30 minutter (qua IP68-sertifisering), mot forgjengerens fire meter i 30 minutter. Tilsvarende, hva er forskjellen på iphone 11 og iphone 12 mini? Begge modellene har to bakkameraer og et selfiekamera foran. Av kameraene bak har ett vidvinkel og ett ultravidvinkel. Begge har en oppløsning på 12 megapiksler. Forskjellen er at iPhone 12 har en større blenderåpning med f/1,6 på vidvinkelkameraet sammenlignet med f/1,8 for iPhone 11.

Dessuten, hvor lang batteritid har iphone 12?

Batteritiden i iPhone 12 oppleves som helt innenfor. De fleste burde få rundt halvannen dags bruk ut av en iPhone 12, mens de mer ekstreme må finne mer strøm på slutten av dagen. Som alltid er lydkvaliteten under samtale relativt prima. Det samme må sies om ringelyden og lyden under avspilling av videoer. Kan man lade iPhone 12 med gammel lader? Apple har nemlig valgt å ta ut laderen fra esken når du kjøper en av de nye modellene. Tanken er at du skal bruke din eksisterende lader for å spare miljøet. Men det viser seg at du mest trolig må handle med en ekstra lader likevel om du ønsker raskest mulig trådløs lading.

Folk spør også kommer iphone 12 med lader?

I forbindelse med lanseringen av iPhone 12 kommer ikke Apple lenger til å legge ved strømadapter og kablede ørepropper i esken. Selv ikke den dyreste utgaven, som koster fra 13 990 kroner, har dette som standard. Selskapet begrunner avgjørelsen med at det bidrar til å redusere karbonutslipp. Ta dette i betraktning, kan man lade iphone 13 med gammel lader? Lad iPhone 13 med en gammel lader

Hvis du har en gammel iPhone, kan du bruke en eksisterende Lightning-til-USB-A-kabel med den konvensjonelle USB-A-strømadapteren for å lade iPhone 13. Og med en 5W USB-lader vil det være bedre å lade iPhone-en over natten, siden den tar betydelig lengre tid å lade batteriet helt opp.

Er iPhone 12 og 13 like store?

De to modellene har dessuten lignende mål, men de er likevel ikke identiske. Fjorårets iPhone 12 måler 146,7 x 71,5 x 7,4 mm, mens nye iPhone 13 ligger på 146,7 x 71,5 x 7,65 mm. Dermed er den nyeste modellen en liten anelse tykkere. Den er også 10 gram tyngre enn iPhone 12, som veier 164 gram.

By Haff

Hva er forskjell på iPhone 12 Pro og Max? :: Hva tapper batteri på iPhone?
Nyttige lenker