Hjem > N > Når Kommer Iphone 13 Pro?

Når kommer iPhone 13 Pro?

Det vi vet per nå er at vi kan forhåndsbestille samtlige modeller i den nye iPhone 13-serien fra og med 17. september klokken 14:00. Samtlige modeller, inkludert Pro- og Pro Max-variantene, vil være tilgjengelig for ordinært kjøp (og i butikker) den 24. september.

Les mer

I forhold til dette, er 256 gb mye?

Hvis du bare planlegger å streame alt innholdet ditt, er 128 GB mye. Hvis du skal laste ned musikk eller video for å nyte offline, så burde 256 GB være nok. Hvis du vil laste ned mye musikk eller video, eller bare ikke vil bekymre deg om plass når du gjør det, får du 512 GB. I forhold til dette, hvor mye lagringsplass trenger man på iphone? Om du likevel er i tvil om 128 GB er nødvendig, kan du sjekke hvor mye plass bilder og apper tar opp på telefonen du bruker i dag, tipser Apple-bloggeren. Gå til Innstillinger > Lagring og bruk. Der kan du se hvor mye plass du bruker, og ikke minst hva det er som tar opp plassen på telefonen.

Så, kan man bruke samme deksel til iphone 12 og 13?

Enkelt sagt sammen vil iPhone 12 eller 12 mini-etui ikke passe iPhone 13 eller 13 mini. Dette skyldes først og fremst bare en faktor, som er den bakre kameramodulen. Hva er best av iPhone eller Samsung? Magasinet Råd & Røn, oktober 2021: På listen av over 125 testede mobiler er det Apple iPhone 13 Pro Max 128GB som får førsteplassen med 83 poeng. På en tredelt andreplass med 81 poeng hver kommer Apple iPhone 13 Pro 128 GB, Samsung Galaxy S21 og Sony X 5 II. Tredjeplassen får iPhone 12 Pro Max med 80 poeng.

Hvorfor er iPhone bedre enn Android?

iPhone eller Android: Hvorfor iPhone er bedre. iPhone er enklere å bruke. iPhones brukergrensesnitt er så enkelt å bruke at de færreste har problemer med å skjønne hva de skal gjøre. Det beste med iOS er at det ikke er mye du må lære deg, noe som gjør det til et bedre operativsystem enn Android. Følgelig, hva er en iphone? Iphone er en smarttelefon utviklet av Apple. En smarttelefon er en multimedia telefon som i tillegg til å kunne ringe og benytte seg av SMS, også kan koble seg til internett, spille av lyd, video og bilder og benytte seg av programmer som spill.

Hva er forskjellen mellom iPhone 12 og 12 pro?

Samtidig er det også her du merker den første forskjellen på iPhone 12- og iPhone 12 Pro-modellene: Sistnevnte veier litt mer, rett og slett fordi kantene er laget av et speilblankt spesialstål, mens iPhone 12 og iPhone 12 mini er innrammet av noe lettere (og 100% resirkulert) aluminium. Hvor lang ventetid er det på iPhone 13? Forsøker du å legge inn en bestilling på iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max, vil du se at estimert utsendelse er om 4–5 uker. Det gjelder uansett konfigurasjon på 128 GB–1 TB. Bedre er utvalget av iPhone 13 og iPhone 13 Mini, der de fleste konfigurasjoner har estimert utsendelsestid på mellom 5 og 7 dager.

Dessuten, når kommer iphone 13 ut i norge?

iPhone 13 ble avduket 14. september 2021, og den kom på markedet 24. september.

By Malynda Bade

Hva er nytt med AirPods Pro? :: Hva er batteritiden på iPhone 13?
Nyttige lenker