Hjem > H > Hva Kan Man Pakke Inn Fløtekarameller I?

Hva kan man pakke inn fløtekarameller i?

Del karamellen opp i terninger. Er den for hard etter å ha stått i kjøleskapet lenge, lar du karamellen bare stå i romtemperatur en stund, så mykner den igjen. Pakk karamellene inn i matpapir og oppbevar dem kjølig.

Les mer

Når karamellen skiller seg?

Hvis du synes fudgen skiller seg under pisking kan det være to ting. Enten at du har kokt sukker, vann og glukose for mørkt før du hadde i fløte og smør. Eller så kan det være det går helt fint, du må bare fortsette å piske. Hvordan få fudge til å stivne? Sett i kjøleskapet til fudgen stivner. Kutt i biter og server eller pakk inn og gi vekk.

Kan man bruke steketermometer til sukker?

Kan jeg bruke et steketermometer når jeg smelter sukker? Det er fullt mulig å kontrollere temperaturen ved tilberedning av karamell ved hjelp av et steketermometer. I forhold til dette, hvordan få karamellsaus tynnere? Når det har smeltet heller du i fløte i en tynn stråle mens du rører. Vil du ha en tynn karamellsaus så holder det å koke i 1 minutt. Jo lengre det koker jo tykkere blir sausen. Avkjøles og oppbevares i kjøleskap.

Hvorfor krystalliserer sukkeret seg?

Begynn med å blande sukker og vann i en kjele med tykk bunn. Rør godt og sett kjelen på kokeplate med høy temperatur. Ikke rør når blandingen har begynt å koke, sukkeret vil da krystallisere seg og du vil da få en saus med klumper av sukker. Kan man bruke matfløte istedenfor kremfløte i kake? TINE® Matfløte inneholder 18 % fett, og er magrere enn kremfløte. Den passer derfor spesielt bra i hverdagsmaten. TINE® Matfløte hever smaken på supper, sauser og gryteretter. Den tåler et raskt oppkok, men kan ikke koke over lang tid uten at den skiller seg.

Hvordan oppbevare hjemmelaget karamell?

Hjemmelagde fløtekarameller

Lag hjemmelagde karameller til jul, de er perfekte både som julegodt og som gaver. Denne oppskriften gir ca 50 karameller, og de har en holdbarhet på opptil 2 måneder dersom de oppbevares tørt og kjølig.
Hvordan å smelte sukker? Smelt sukker i en kjele på svak varme. Øk varmen når sukkeret har smeltet, slik at du får en jevn brun farge. Rør rundt, og se til at det ikke brenner seg.

Kan man fryse karamellsaus?

La sausen kjøles ned før du heller den på et glass eller boks. Blandingen kan holde seg i ca. to måneder i kjøleskapet i en lufttett beholder. Den kan selvsagt også fryses. Dette er en god ide til en julegave for den som har alt!

By Cutlerr

Er 10 m s mye vind? :: Hva er Dråpetest?
Nyttige lenker