Hjem > H > Hva Koster Icloud?

Hva koster iCloud?

Dette er prisene og lagring: 50 GB iCloud: 0,99 € / måned. 200 GB iCloud: 2,99 € / måned. 1 TB iCloud: 9,99€ / måned.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvordan se hva som er lagret på icloud?

iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie. Du kan også spørre hvordan si opp ekstra icloud lagring? Slik nedgraderer eller avbryter du iCloud+-abonnementet på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på iCloud.
  4. Trykk på Administrer lagring.
  5. Trykk på Endre lagringsabonnement.
  6. Trykk på Nedgraderingsalternativer, og skriv inn Apple-ID-passordet.
  7. Velg et annet abonnement:

Folk spør også hvordan betale icloud?

Godkjente betalingsmåter for iCloud+-oppgraderinger inkluderer kredittkort, debetkort og Apple-ID-saldo. Hvis du ikke har nok midler på Apple-ID-saldoen til å fullføre oppgraderingen, blir du belastet for restbeløpet. Apple Store-gavekort godtas ikke som betaling for oppgradering av iCloud+. Hva er forskjellen på iCloud og iCloud drive? iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer.

Hvordan kjøpe mer plass på iCloud?

Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iCloud > Lagring. Trykk på Kjøp mer lagringsplass eller Endre lagringsabonnement. Velg et abonnement, trykk på Kjøp, og følg deretter instruksjonene på skjermen. Dessuten, hva er sikkerhetskopi på iphone? Med en sikkerhetskopi kan du kopiere og lagre informasjon fra iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du bytter ut enheten, kan du bruke sikkerhetskopien til å overføre alle data til en ny enhet.

Også, hvordan gjenopprette iphone fra sikkerhetskopi?

Gjenopprett iPhone, iPad eller iPod touch fra en sikkerhetskopi

  1. Slå på enheten.
  2. Følg konfigureringstrinnene på skjermen til du kommer til Apper og data-skjermen, og trykk på Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi.
  3. Logg på iCloud med Apple-ID.
  4. Velg en sikkerhetskopi.
Derav, hva betyr sikkerhetskopi? En sikkerhetskopi er en ekstra kopi av data for å sikre seg mot at disse forsvinner ved naturkatastrofer eller menneskelige feil. En sikkerhetskopi bør lagres et annet sted enn der originaldataene befinner seg.

Hvordan fjerne en enhet fra iCloud?

Klikk på Alle enheter og velg enheten du vil slette, i Finn iPhone på iCloud.com. Hvis du ikke ser Alle enheter, er det fordi du allerede har valgt en enhet. Klikk på navnet på den gjeldende enheten i midten av verktøylinjen for å få tilgang til Enheter-listen, og velg deretter en ny enhet. Klikk på Slett [enhet].

By Honorine

Hvordan slette filer på iCloud? :: Hva er passordet på ruteren?
Nyttige lenker