Hjem > H > Hva Horde?

Hva horde?

Horde er via russisk og tysk kommet inn som betegnelse særlig på tatarske og kirgisiske nomadeflokker. I moderne dagligtale brukes horde om en uorganisert menneskemengde, bande eller flokk.

Les mer

Hvor mye ble investert i Horde sin crowdfunding?

Nå er rekorden tilbake i Bergen – og det med solid margin. Folkefinansieringskampanjen, som ble gjennomført hos Dealflow, gjorde at Horde også passerte en annen milepæl. Etter kampanjen prises selskapet til 127 millioner kroner. Hvordan man kan si opp kredittkort? Hvordan sletter jeg kredittkort? For å slette/avslutte kredittkort, bes du ta direkte kontakt med finansforetaket som har utstedt kredittkortet ditt. Oversikt over dine finansforetak finner du ved å logge deg inn i innsynstjenesten vår, hvor du vil finne kontaktinformasjonen.

Tilsvarende, hvem eier horde?

– Horde, som i en horde med mennesker. Vi er et jo et forbrukerverktøy av forbrukere for forbrukere. Vi er som en horde med mennesker som stormer bankene og forlanger bedre løsninger. Dessuten var domenet horde.no ledig, så da falt det på plass, sier gründer og daglig leder Alf Gunnar Andersen til Shifter. Hva har jeg i gjeld? Det finnes flere nettsider hvor du kan sjekke hvor mye forbruksgjeld du har, for eksempel hos Gjeldsregisteret, Norsk gjeldsinformasjon eller Experian. Vær oppmerksom på at det bare er kredittkort- og forbrukslån som vises i disse registrene.

Folk spør også hvordan slette kredittkort i gjeldsregisteret?

Slik sletter du kredittkortet

  1. Steg 1: Logg deg inn med BankID på gjeldsregisteret.com/innsyn (en tjeneste fra Evry).
  2. Steg 2: Gå i gjennom dine gjeldsopplysninger og se hvilke selskaper du har registrert kredittkort hos.
  3. Steg 3: Send e-post eller ring til leverandøren av kredittkortet du ønsker å avslutte.
I forhold til dette, hvordan si opp entercard? Ta kontakt med kundeservice på telefon 73 89 77 55.

Så, hvordan kvitte seg med mastercard?

En metode å bli kvitt kredittkortgjelden på, er å betale minstebeløpet på samtlige kredittkort. Om du har penger til overs, bør du betale ned ekstra på lånet med høyest rente. Dette bør imidlertid være aller siste løsning, da det er den dyreste måten å bli kvitt gjeld på. Og et annet spørsmål, hvordan finne alle inkasso jeg har? Den enkleste måten å få oversikt over inkasso er å ta en kredittsjekk av deg selv hos de forskjellige aktørene. Hvis du ønsker en detaljert oversikt så kan du kontakte Bisnode, Lindorff, Experian for å sjekke hva de eventuelt har registrert på deg. Før var det vanskelig å få oversikt over inkasso og gjeld.

Er gjeldsregisteret trygt?

Gjeldsregisteret gir også deg som privatperson innsyn i dine egne opplysninger. Det er gratis å sjekke seg selv i gjeldsregisteret, og fordi du logger inn via ID-porten er det helt trygt.

By Gerstner Rayos

Similar articles

Hvor mye har dere i gjeld? :: Er urytmisk hjerte farlig?
Nyttige lenker