Hjem > H > Hva Er Spareblussmodus?

Hva er Spareblussmodus?

Med Spareblussmodus reduseres strømforbruket på iPhone eller iPad når batterinivået er lavt. Trykk på Innstillinger > Batteri for å slå Spareblussmodus på eller av. Du kan også slå Spareblussmodus av og på fra Kontrollsenter.

Les mer

Hva stjeler strøm på bilen?

Et batteri som ikke er toppladet, fortsetter å miste strømmen sakte men sikkert. I tillegg gjør salt og sørpe sitt for utladingen. Strømmen har et liv utenfor batteriet. Salt er en svært god strømleder, og saltlake som har sprutet inn i motorrommet kan legge seg på batteripolene og «stjele» strøm, sier Engebretsen. Hva koster det å skifte batteri på iPhone? Hvis iPhonen er dekket av garanti eller forbrukerlovgivning, bytter vi batteriet uten kostnad.

Følgelig, hva koster det å bytte batteri på iphone 8?

ModellPrisUtføres på timen
iPhone 8 Plus og eldre1299 kr
iPhone SE 2. gen1299 kr
iPhone X og nyere1599 kr
Er iPhone 12 verdt pengene? TechRadar Verdict

Det er enkelt å avvise iPhone 12 som «mer av det samme», spesielt med tanke på at en ny og kompakt iPhone 12 Mini er på vei. Samtidig er det tydelig at 5G begynner å bli relevant for mange, og MagSafe-ladingen kan være et stort pluss. I tillegg får du også en bedre skjerm.

Ta dette i betraktning, hva er forskjell på iphone 12 og 13?

Hakk på iPhone 13 er 20% mindre enn det var før. iPhone 13 har bedre 5G -ytelse enn iPhone 12. IPhone 13s tilkobling til 5G -nettverk er raskere, ifølge Apple, og den vil støtte mer enn 200 operatører i over 60 land innen utgangen av 2021. IPhone 13 har Apples nye A15 CPU. Hva er forskjell på iPhone 13 og 13 Pro? Det er på innsiden at årets modeller skiller seg mest fra fjorårets. Utseendet er forholdsvis uendret, bortsett fra at kameraene på iPhone 13 har skiftet plass, at mobilene er blitt marginale 0,3 mm tykkere og at busslommen der frontkameraet sitter er blitt 20 prosent mindre.

Hva er forskjell på iPhone 11 Pro og 12?

Skjerm: iPhone 12 Pro har et større panel

IPhone 11 Pro har en 5.8-tommers Super Retina XDR-skjerm med en oppløsning på 2436 x 1125 piksler ved 458 PPI. Mens iPhone 12 Pro har en litt større 6.1-tommers Super Retina XDR-skjerm med 2532 x 1170 piksler oppløsning ved 460 PPI.
Angående dette, er iphone 11 bra? iPhone 11, etterfølgeren til iPhone XR, har gått fra å være «den andre telefonen» til å være i rampelyset. Her får man det meste av kamerateknologien fra iPhone 11 Pro, samt bra spesifikasjoner og en pris som er mindre enn mange forventet – dette er telefonen man bør gå for om man vil ha ny iPhone og mye for pengene.

Hva er bra med iPhone 11?

«God nok» er i grunnen et mantra for iPhone 11. Du får et ekstra zoom-kamera på Pro-modellen, mens du bare får vidvinkel og hovedkamera på den vanlige. Men vidvinkelen og hovedkameraet du tross alt får – de er akkurat like gode i iPhone 11 som de er i iPhone 11 Pro. Godt nok for de fleste, altså.

By Shirline Benny

Hva er Innloggingskode på Facebook? :: Hvilken iPhone har best batteritid?
Nyttige lenker