Hjem > E > Er Messenger Privat?

Er Messenger privat?

Slik kryptering har Facebook også på sin andre meldingstjeneste, WhatsApp. Men i motsetning til WhatsApp, der alle samtaler blir kryptert som standard, er det i Messenger opp til deg selv hvilke samtaler som skal holdes hemmelige.

Les mer

Så, hva er forskjellen på facebook og facebook lite?

Facebook Lite er forskjellig fra Facebook for Android eller iOS på disse måtene: Den har bare hovedfunksjonene fra Facebook. Den bruker mindre mobildata og tar opp mindre plass på mobiltelefonen din. Den fungerer godt på alle nettverk, inkludert 2G. Derav, hvordan få messenger på norsk? Hvor kan jeg finne og administrere Facebook-språkinnstillingene...

  1. Gå til Innstillingene dine.
  2. Bla nedover, og trykk på Språk.
  3. Velg språket som du vil at Facebook skal vises i.

Er det mulig å kontakte Facebook?

Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon. Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis. I forhold til dette, hva skjer hvis man slettes fra facebook? Å deaktivere en profil er i praksis det samme som å slette den. Profilen forsvinner fra Facebook, og du kan velge å ikke motta flere e-poster fra Facebook. Forskjellen er at deaktivering ikke er permanent, du kan logge deg inn igjen på profilen og velge å aktivere den igjen.

Følgelig, hvordan finne skjulte chatter på messenger?

Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med. Hvordan skjule noen på Messenger? Slik skjuler du andres historier fra Messenger-innboksen din:

  1. Trykk på Personer helt nederst.
  2. Trykk på historien til vennen din, og deretter på
  3. Trykk på Skjul historien til [navnet på vennen din].

Hvorfor bruke Messenger?

Facebook Messenger er optimalt til for eksempel å sende hverandre koblinger, korte praktiske beskjeder eller å føre lengre uformelle samtaler. Hva du skriver til kontaktene dine, blir mellom deg og samtalepartneren når dere skriver i Facebook Messenger. Deretter, hvordan lage messenger konto uten facebook? Er det mulig å ha en messenger uten Facebook nå? Dessverre er dette alternativet ikke lenger tilgjengelig. Folk som har brukt det, kan imidlertid enkelt fortsette å bruke applikasjonen uten å måtte opprette en konto på portalen. Kontoer er ikke blokkert på noen måte.

Man kan også spørre hvordan koble sammen messenger med facebook?

Slik legger du til en ny konto:

  1. Øverst til venstre i Chatter trykker du på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Bytt konto.
  3. Trykk på Legg til konto, oppgi informasjonen din og trykk på LOGG INN.

By Sanbo

Hvordan starte et spill på Messenger? :: Har Mac touch skjerm?
Nyttige lenker