Hjem > H > Hvorfor Kjøpe Iphone 13?

Hvorfor kjøpe iPhone 13?

Hvis du vil ha absolutt alt Apple har å tilby for i år, er det iPhone 13 Pro som gjelder. Du får vesentlig forbedret kamera, mye bedre skjerm og bedre byggekvalitet. En og annen egen funksjon for Pro-modellene finner du også, så som RAW-støtte i kameraet.

Les mer

Tilsvarende, er iphone 13 verdt det?

Ja, det er oppdateringer, men de er små og inkrementelle. Hvis du kjører en iPhone 11, er noen av modellene i det området, ja, iPhone 13 definitivt verdt en oppgradering. IPhone 13 er kanskje ikke en massiv oppdatering på iPhone 12, men den representerer en STOR oppdatering sammenlignet med iPhone 11. Når lanserer Apple ny iPhone? Når kommer det ny iPhone? – Det er noe mange lurer på, og svaret kom , da iPhone SE (3. generation) ble lansert, sammen med nye farger til iPhone 13 og iPhone 13 Pro-seriene.

Man kan også spørre når kommer iphone 13 i butikken?

Hele iPhone 13- og iPad-seriene blir tilgjengelige i butikkene og vil leveres til kundene fra og med fredag 24. september. Med en helt nydesignet nettbutikk er det lettere enn noen gang å handle Apple-produkter på nettet eller på et fysisk utsalgssted. Hvor mye går iPhone ned i pris? 13,1 prosent prisnedgang etter seks måneder, 29 prosent nedgang etter seks måneder. 32,5 prosent prisnedgang etter tre måneder, 32,5 prosent under Black Week, 33,4 prosent etter seks måneder, og 50 prosent etter ett år.

Er iPhone 12 og 12 pro like store?

Fantastisk skjerm

«Rammeløs» skjerm har blitt brukt i årevis for å beskrive moderne mobilskjermer, men vi kan i hvert fall si at iPhone 12 Pro er litt mer rammeløs enn forgjengeren. Det gjør at skjermen har vokst fra 5,8 tommer til 6,1 på dagens testmodell, mens iPhone 12 Pro Max har vokst til hele 6,7 tommer.
I forhold til dette, er iphone 12 pro verdt pengene? Konklusjonen til begge avisene er at iPhone 12 er modellen de fleste bør kjøpe, og at de finner det vanskeligere å anbefale iPhone 12 Pro som er en god del dyrere. For de av dere som ønsker det aller beste kamera-systemet er ingen av disse det rette valget, det er iPhone 12 Pro Max som er aller mest.

Er iPhone 12 verdt pengene?

TechRadar Verdict

Det er enkelt å avvise iPhone 12 som «mer av det samme», spesielt med tanke på at en ny og kompakt iPhone 12 Mini er på vei. Samtidig er det tydelig at 5G begynner å bli relevant for mange, og MagSafe-ladingen kan være et stort pluss. I tillegg får du også en bedre skjerm.
Dessuten, er iphone 12 pro max og iphone 13 pro max like store? iPhone 13 Pro Max passer til store hender

Den største Apple-mobilen kommer akkurat som sin forgjenger, iPhone 12 Pro Max, med 6,7″ skjerm med en oppløsning på 2778 x 1284 piksler. Den normale Pro-modellen har til sammenligning en skjerm på 6,1″ og en oppløsning på 2532 x 1170 piksler.

Man kan også spørre har iphone 11 og 11 pro samme deksel?

Kan det samme dekselet brukes til iPhone 11 og 11 Pro? Det er modellspesifikke deksler og etui for iPhone 11 og iPhone 11 Pro. Begge har forskjellige formfaktorer. Det er mye bedre å kjøpe et deksel til den spesifikke enheten din.

By Dunlavy

Hva er forskjellen på iPhone 12 Pro og 13 pro? :: Er det stor forskjell på iPhone 12 og 13?
Nyttige lenker