Hjem > H > Hva Er Forskjell På Iphone 13 Pro Og Pro Max?

Hva er forskjell på iPhone 13 Pro og Pro Max?

Apples iPhone 13 Pro Max er stort sett identisk med den vanlige 13 Pro-modellen, men skjermen er større og batteriet holder lengre. Kjempeskjerm med høy oppløsning og 120 Hz. Hurtigere mobil finnes ikke på markedet, og batteriet kan ikke slites ut.

Les mer

Ta dette i betraktning, er iphone 12 pro max og 13 pro max like store?

De to modellene har dessuten lignende mål, men de er likevel ikke identiske. Fjorårets iPhone 12 måler 146,7 x 71,5 x 7,4 mm, mens nye iPhone 13 ligger på 146,7 x 71,5 x 7,65 mm. Dermed er den nyeste modellen en liten anelse tykkere. Den er også 10 gram tyngre enn iPhone 12, som veier 164 gram. Hvilken iPhone er best 2021? #1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.

Folk spør også er iphone 12 pro verdt pengene?

Konklusjonen til begge avisene er at iPhone 12 er modellen de fleste bør kjøpe, og at de finner det vanskeligere å anbefale iPhone 12 Pro som er en god del dyrere. For de av dere som ønsker det aller beste kamera-systemet er ingen av disse det rette valget, det er iPhone 12 Pro Max som er aller mest. Også, hvorfor velge iphone 13 pro max? Hvis du er ute etter den overlegent beste iPhone-modellen Apple har skapt, er det iPhone 13 Pro Max du skal velge. Først og fremst fordi batteriet har meget solid utholdenhet. Du trenger også store lommer, både bokstavelig og billedlig talt, for denne telefonen er både stor og dyr.

Hva er bra med iPhone 13 Pro Max?

I år er iPhone Pro verdt oppgraderingen. Forbedringer over hele fjøla. I år har iPhone 13 Pro fått de samme gode kameraene og den samme utmerkede Pro Motion-skjermen som storebror, iPhone 13 Pro Max. I fjor var det iPhone Pro Max som var den største nyheten i iPhone-utvalget, med sitt helt nye kamera. Hva er forskjellen på iPhone 13 Pro og iPhone 13? Utseendet er forholdsvis uendret, bortsett fra at kameraene på iPhone 13 har skiftet plass, at mobilene er blitt marginale 0,3 mm tykkere og at busslommen der frontkameraet sitter er blitt 20 prosent mindre. Det gjør at man får litt mer skjermflate enn i fjor.

Kan man bruke samme deksel på iPhone 12 og 13?

Ja! Målene på flere modeller skiller seg bare med 0,1-0,2 mm, noe som betyr at det samme dekselet vil passe perfekt til flere iPhone-modeller. Hvilken iPhone skal jeg kjøpe? iPhone 12 er et trygt og godt valg for alle som vil ha en ny mobil. Her får du en flott og lyssterk Super Retina XDR-skjerm, et glimrende dobbeltkamera som også tar gode bilder i dårlig lys, trådløs lading og 5G-støtte. Hjernen bak det hele er den raskeste chipen i noen smarttelefon, A14 Bionic.

Skal jeg kjøpe iPhone 11 eller 12?

Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold.

By Dryfoos

Kan man dusje med iPhone 12? :: Hvor stor er skjermen på iPhone 12?
Nyttige lenker