Hjem > H > Hva Er Forskjell På Iphone 13 Og 13 Pro?

Hva er forskjell på iPhone 13 og 13 pro?

Det er på innsiden at årets modeller skiller seg mest fra fjorårets. Utseendet er forholdsvis uendret, bortsett fra at kameraene på iPhone 13 har skiftet plass, at mobilene er blitt marginale 0,3 mm tykkere og at busslommen der frontkameraet sitter er blitt 20 prosent mindre.

Les mer

Deretter, er iphone 12 og iphone 12 pro like store?

På iPhone 12 og iPhone 12 Pro er skjermene jevnstore med sine 6,1 tommer, mens du på iPhone 12 mini får 5,4 tommer og på iPhone 12 Pro Max 6,7 tommer. Kan man bruke samme deksel til iPhone 11 og 11 pro? Ja! Målene på flere modeller skiller seg bare med 0,1-0,2 mm, noe som betyr at det samme dekselet vil passe perfekt til flere iPhone-modeller.

Har iPhone 11 og 11 pro samme deksel?

Kan det samme dekselet brukes til iPhone 11 og 11 Pro? Det er modellspesifikke deksler og etui for iPhone 11 og iPhone 11 Pro. Begge har forskjellige formfaktorer. Det er mye bedre å kjøpe et deksel til den spesifikke enheten din. Følgelig, hvilken iphone 11 skal jeg velge? iPhone 11 byr på en time ekstra batteritid, mens iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max byr på henholdsvis 4 og 5 timer ekstra battertid. De kommer alle med Apples nye U1-brikke, som skal gjøre det enklere å finne annet utstyr som også har en U1-brikke.

Folk spør også hvilken iphone skal jeg kjøpe?

iPhone 12 er et trygt og godt valg for alle som vil ha en ny mobil. Her får du en flott og lyssterk Super Retina XDR-skjerm, et glimrende dobbeltkamera som også tar gode bilder i dårlig lys, trådløs lading og 5G-støtte. Hjernen bak det hele er den raskeste chipen i noen smarttelefon, A14 Bionic. Hvor lønner det seg å kjøpe iPhone? iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

I forhold til dette, hvilken iphone skal jeg velge?

iPhone 13 Pro Max er den beste og mest spennende av alle modellene i Apples iPhone 13-serie, med batterikapasiteten som et uventet høydepunkt. Selv om denne modellen ikke er helt på nivå med de mest utholdende mobilene, ligger den utvilsomt på toppen blant alle iPhone-modellene. Her får du dessuten massevis av kraft. I forhold til dette, hva er bra med iphone 12 pro? Apple iPhone 12 Pro er en fantastisk mobiltelefon. Den er lynrask, kameraene tar utrolige bilder i både dagslys og mørke, designet er lekkert, magneten på baksiden er kul og ting som 5G og lidar-sensor på baksiden gjør den fremtidssikret for det aller meste. Men den koster 13.000 kroner.

Kan man dusje med iPhone 12?

Unngå følgende for å hindre væskeskade: Svømme eller bade med iPhone. Utsette iPhone for høyt vanntrykk eller vann med stor hastighet, for eksempel dusjing, vannskikjøring, bruk av wakeboard eller vannscooter, surfing og så videre. Bruke iPhone i en badstue eller et damprom.

By Yael

Er det stor forskjell på iPhone 11 og 12? :: Hva er forskjellen på iPhone 11 Pro og 12 pro?
Nyttige lenker