Hjem > H > Hva Koster Waterguard?

Hva koster Waterguard?

Waterguard/vannstopp ventiler med trådløst følersystem :

Med 1 trådløs føler og følertråd, samt fjernkontroll: Fra 6990,- Pluss moms. Avhengig av om vannet skal bygges om etter Waterguard eller ikke. (priseksempelet er når Waterguard kan monteres rett på vanninnlegget uten ombygning, kun innkapping.)

Les mer

Hva er Vannstopper?

En vannstopper, også kalt lekkasjestopper – er et system som stopper vanntilførselen dersom det oppstår en lekkasje i boligen. Et vannstopper-system består normalt av: Trådløse sensorer plassert i ulike rom som oppdager vannlekkasje. Hovedenhet som aktiverer selve vannstopperen / magnetventilen. Hva koster det å installere Vannstopper? Da er det helt useriøst ikke å koste på seg en så viktig installasjon som vannstopper er, sier Lange. De enkleste variantene kommer fra rundt 3000 kroner. Forsikringsselskapene har større utbetalinger på grunn av vannskader enn brann og tyveri til sammen.

Derav, hva gjør waterguard?

Waterguard lekkasjestoppere monteres i eller omkring vannførende installasjoner for å stoppe en uønsket vannutstrømning gjennom å registrere lekkasjen og automatisk stenge vanntilførselen. Kan man montere Waterguard selv? Selve Waterguard-anlegget er relativt enkelt å sette opp, men det er viktig at alle de vannførende koblingene i anlegget utføres fagmessig. Det kreves en rørlegger for å gjøre dette. Tilbehør kan du montere selv, men du må avtale dette med ansvarlig montør på forhånd.

Når er det krav til Waterguard?

Hvis bygningens faste vanninstallasjon har et innendørs tappested hvor lekkasjevannet ikke vil renne til et sluk eller i et overløp, må det monteres en automatisk lekkasjestopper. Det samme gjelder for tilkoblingspunkter for produkter og utstyr som bruker vann, for eksempel vaskemaskin og oppvaskmaskin. Hvordan fungerer en lekkasjestopper? Lekkasjestopper er utstyr som monteres i eller omkring vannførende installasjoner, med det for øye å stoppe en uønsket vannutstrømning. Lekkasjestoppere registrer lekkasje, og stenger automatisk vanntilførselen fra skadestedet. Det finnes også lekkasjevarslere som føler fukt og varsler vanligvis akustisk.

Man kan også spørre hvorfor piper waterguard?

Hvis en trådløs sensor eller strømadapter må byttes ut, må systemet resettes, og alle enhetene må meldes opp på nytt. Hvis ikke dette gjøres vil systemet varsle om teknisk feil ved gjentagende 2 korte pip. Er det lov å montere blandebatteri selv? Får man bytte blandebatteri selv? Det er ingen regler som sier at du ikke kan bytte blandebatteri selv, men det kan være lurt å søke hjelp fra en rørlegger hvis du føler deg litt usikker. Uten kvittering fra autorisert rørlegger (rørleggerfirma) kan det være veldig dyrt hvis noe går galt og fuktskader oppstår.

Hva kan du gjøre selv rørlegger?

– Du kan gjøre rørarbeid selv når det er innenfor din egen bolig. Hvis du jobber med rør som bryter leilighetsskillet mot naboen, er arbeidet søknadspliktig. Da må det utføres av en fagperson, sier han.

By Strage Biederwolf

Hvordan finne den horisontale asymptoten? :: Hvordan få en bra Beret?
Nyttige lenker