Hjem > E > Er Iphone Se Vanntett?

Er iPhone SE vanntett?

Telefonen kommer med en 4.7" Retina HD-skjerm og drives av den samme A13-chippen som blant annet brukes i iPhone 11, så den skal ikke være noen sinke. iPhone SE har også på et 12MP kamera og kan i tillegg by på både trådløs lading og filming i 4K. Telefonen er også vanntett (IP67).

Les mer

Dessuten, hvordan finner jeg ut hvilken iphone jeg har?

Se i Innstillinger

Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Du ser delenummeret til høyre for Modell. Trykk på delenummeret for å se modellnummeret.
Når kommer iPhone SE til Norge? iPhone SE blir tilgjengelig for forhåndsbestilling fredag 11. mars, og er i salg fra fredag 18. mars.

Deretter, når kom iphone 2 ut?

iPhoneLansert medLanseringsdato
iPhoneiPhone OS 1.0
iPhone 3GiPhone OS 2.0
iPhone 3GSiPhone OS 3.0
iPhone 4iOS 4
Når kom iPhone 11 ut? iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er smarttelefoner utviklet av Apple og lansert av Tim Cook 10. september 2019 under en presentasjon i Apple Park. Telefonene kom i salg 20. september 2019.

Man kan også spørre kan man bruke samme lader til iphone og ipad?

Apples supportsider informerer om at USB-strømadapteren (laderen) kan brukes til både iPhone og iPod. «Selv om disse USB-strømadapterne er laget for bruk med iPad, kan du bruke dem til å lade alle iPhone- og iPod-modeller ved å koble dem til med en Lightning til USB-kabel eller 30-pinner til USB-kabel.» Kan jeg lade iPhone 12 med gammel lader? Ladekabel fra USB-C Lyn vil ikke hjelpe deg mye hvis du ikke har hatt en enhet tidligere Apple med plugglader USB-C som du kan bruke til iPhone 12. Du må kjøpe en ny lader og være veldig forsiktig med den må oppfylle standardene Apple og å være MFi.

Hvilken lader følger med iPhone 11?

Som del av miljøtiltakene våre følger det ikke lenger med lader eller EarPods når du kjøper iPhone 11. Det følger imidlertid med en USB-C-til-Lightning-kabel som støtter rask lading, og som er kompatibel med USB-C-ladere og datamaskinporter. Hvilke mobiler har trådløs lading? Eksempel på mobiler med støtte for Qi-lading:

Samsung: Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8 / S8+, Galaxy S9 / S9+, Note8. Apple: iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR.

Dessuten, kan alle mobiler lades trådløst?

Hvis du har sett på annonser for mobiltelefoner de siste årene, har du trolig kommet over uttrykket QI eller trådløs lading. Stort sett alle nye telefoner har nemlig denne teknologien som gjør det mulig å lade trådløst, slik at du slipper å tenke på kontakter og ledninger.

By Eta

Hva er best av Samsung eller iPhone? :: Hva er bra med iPhone SE?
Nyttige lenker