Hjem > H > Hva Er Min Icloud Konto?

Hva er min iCloud konto?

Se om du allerede er logget på med Apple-ID-en din

  1. På iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch. Trykk på Innstillinger og så på navnet ditt.
  2. På Mac. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Apple-ID.
  3. På PC. Åpne iCloud for Windows, og se etter Apple-ID-en under navnet ditt.

Les mer

I forhold til dette, hvordan kommer jeg inn i icloud?

Innloggingen til iCloud og App Store er din Apple-ID. Hvis du har glemt brukernavnet, er et stalltips å starte med e-postadressen din. Hvis ikke dette fungerer, går du til kontosiden appleid.apple.com/no og klikker på «Glemt Apple-ID eller passord». Oppgi fornavn, etternavn og e-postadresse. Tilsvarende, hvordan finne icloud mail? Klikk på Innboks i Mail på iCloud.com og gjør ett av følgende:

  1. Les en melding: Velg meldingen i meldingslisten.
  2. Se en liste over meldinger i en annen e-postmappe: Klikk på mappen i Postkasser-liste. Klikk for eksempel Sendt i sidefeltet for å se en liste over sendte meldinger.

Hvorfor får jeg ikke logget inn på iCloud?

Få hjelp med å logge på iCloud

Før du begynner, sjekker du Apples Systemstatus-side, for å forsikre deg om at det ikke er noen strømbrudd eller planlagte vedlikehold som påvirker iCloud i øyeblikket. Sjekk også at du er logget på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene dine.
Hva er Gjenopprettingsnøkkel? En gjenopprettingsnøkkel er en mekanisme som gjør at du kan gjenopprette din konto og innhold hvis du skulle glemme passordet ditt i fremtiden. Les hvordan du oppretter og bruker en gjenopprettingsnøkkel i dokumentasjonsdelen.

Så, hva gjør man når man har glemt apple-id?

Du kan også gå til nettstedet for Apple-ID-kontoen hvis du trenger hjelp til å finne det. Gå til Apple-ID-kontonettstedet, klikk på «Glemt Apple-ID eller passord?», og følg instruksjonene på skjermen. Deretter, kan man logge på icloud fra pc? På en Windows-PC kan du konfigurere og logge på iCloud for Windows for å få tilgang til bilder, dokumenter med mer. Du kan også logge deg på iCloud.com fra nettleseren din. Finn ut hvilke iCloud.com-funksjoner som er tilgjengelige på enheten din.

Hvordan få aktivert iCloud Drive?

Følg trinnene nedenfor for å aktivere iCloud Drive på iPhone eller iPad.

  1. Åpne Innstillinger på iPhone og trykk på Apple ID.
  2. På Apple ID-skjermen trykker du på iCloud.
  3. På neste skjerm, bla ned og aktiver iCloud Drive ved å flytte bryteren til PÅ-posisjon.
Hvordan laste opp bilder til iCloud? På iPhone, iPad eller iPod touch

Åpne Bilder-appen, og gå deretter til Albumer-fanen. Rull ned til Delte albumer og velg et album. Trykk på bildet eller videoen, og trykk deretter på delingssymbolet .

Hvorfor får jeg ikke opp Mail på iPhone?

Sjekk hente- og varslingsinnstillinger for Mail

Slik endrer du disse innstillingene: Gå til Innstillinger > Mail, og trykk deretter på Kontoer. Trykk på Hent nye data. Velg en innstilling, for eksempel Automatisk eller Manuelt, eller velg en tidsplan for hvor ofte Mail-appen henter data.

By Yvonne

Hvorfor får jeg ikke Mail? :: Er det dyrt å studere i Danmark?
Nyttige lenker