Hjem > H > Hva Koster Det Å Ringe 915 04800?

Hva koster det å ringe 915 04800?

DnB: – Opplyser om alternativt nummer

– Vi er opptatt av at kundene skal ha et alternativ til det femsifrede nummeret, og derfor opplyser vi kundene våre på dnb.no om at de kan ringe oss på 915 04800 til vanlig takst, sier DnBs informasjonsdirektør Even Westerveld til NRK.

Les mer

Også, hvordan bytte forsikringsselskap?

Ifølge forsikringsavtaleloven kan du bytte forsikring med kun én måneds varsel til ditt nåværende forsikringsselskap. Hvis det er under én måned til hovedforfall tar det som regel kortere tid. Sjekk pris og flytt forsikringene dine til oss med vår forsikringskalkulator. Hvordan kontakte Fremtind forsikring? Telefon. Telefonnummer +47 22 98 40 00. Åpningstider: Hverdager fra klokken 09-15.

Hva dekker innboforsikring DNB?

Topp Innbo dekker:

  • Bekjempelse av insekter (veggedyr, skjeggkre og kakerlakker)
  • Uhellskader på innbo.
  • Uhellskader på Mobiltelefon og Nettbrett.
  • Flytteforsikring.
  • ID-tyveri.
  • Bygningsmessige forandringer for rullestolbruker etter ulykke.
  • Tyveri av personlige eiendeler personbil og fritidsbåt.
I forhold til dette, hvordan melde skade dnb? Meld skade med skadeforsikring

Meld skade på bil og andre kjøretøy, innbo, hus, reise, hytte, båt, kjæledyr og andre verdier som du har skadeforsikring på. Tyveriskader over 30.000 kr, brannskader og bygningsskader er det viktig å meld umiddelbart på telefon +47 915 04818.

Også, hvor lang oppsigelsestid er vanlig?

Den normale oppsigelsestiden er på én måned dersom vedkommende har vært ansatt i mindre enn ett år. Denne fristen gjelder også i prøvetiden. Dersom vedkommende har vært ansatt i mer enn ett år, øker oppsigelsesfristen til tre måneder. Ved to års ansettelse er fristen på seks måneder. Når trer forsikringen i kraft? Med mindre annet er avtalt, trer forsikringen i kraft på det tidspunkt skriftlig aksept og helse- erklæring i underskrevet stand er mottatt av selskapet eller selskapets lovlige representant. Forutsetningen er at det på dette tidspunkt ikke foreligger forhold som gjør at selskapet vil avslå den enkelte forsikring.

Hvor lenge etter kan man melde skade?

Ifølge forsikringsavtaleloven må du melde et erstatningskrav til forsikringsselskapet innen ett år etter at du fikk kunnskap om de forholdene som ligger til grunn for kravet. Hvis du ikke overholder meldefristen, har du i utgangspunktet tapt retten til erstatning. Dessuten, hvor mye er egenandel? Fra 1. januar 2021 ble det satt et felles egenandelstak på 2460 kroner - som betydde en stor besparelse for de som hadde bruk for helsetjenester under begge frikortene. 1. januar 2022 er egenandelstaket økt til 2921, som er en økning i egenandeler fra 2021 på 461 kroner.

Hva er et frikort?

Et frikort er et skattekort som viser at arbeidsgiver ikke skal trekke skatt dersom du tjener 65 000 kroner eller mindre i løpet av året. Fra og med det året du fyller 13 år får du automatisk tildelt frikort dersom du tjente under frikortgrensen året før. Kortet er kun tilgjengelig elektronisk.

By Pauiie Sornsen

Hvordan måler pulsklokker stress? :: Hvor finner jeg forsikringspolise?
Nyttige lenker