Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Sms Og Mms?

Hva er forskjellen på SMS og MMS?

Neste generasjons meldingstjenester har fått navnet MMS. Dette er en forkortelse for Multimedia Messaging Service, på norsk kjent som multimediameldinger. Forskjellen på denne meldingsstandarden og ordinær SMS, er at man her kan innlemme bilder og lydopptak i tillegg til tekst.

Les mer

Hva er en MMS melding?

Multimedia Messaging Service (MMS) er et system som gjør det mulig å sende og motta forskjellige multimedia (for eksempel bilder, lyd og videoklipp) i tillegg til tekst, gjennom WAP-protokollen. Hvorfor blir SMS gjort om til MMS? Mange telefoner gjør nemlig om SMS-ene til MMS-er hvis du sender en gruppemelding og det har sneket seg inn bare én eneste mottaker som mangler telefonnummer og kun har e-postadresse i adresseboken.

Hvordan sende melding som tekstmelding?

Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding. Ta dette i betraktning, hva er forskjellen på imessage og sms? Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS.

Hvorfor er noen SMS grønne og noen blå?

Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger. Tilsvarende, kan ikke sende eller motta mms? Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus.

Hvordan aktivere MMS?

Slik setter du opp data- og MMS-innstillinger på Android-telefoner:

  1. I innboksen for tekstmeldinger, velg "Mer".
  2. Velg konfigurasjonsmeldinger.
  3. Her vil du finne to meldinger med oppsett for MMS og Nettleser (mobildata). Åpne meldingene og velg installer.
  4. Du har nå installert innstillinger for mobildata og MMS.
Hvor mange tegn i en MMS? Multimediemeldinger – MMS

MMS-meldinger (Multimedia Messaging Service) kan inneholde ubegrenset med tekst pluss et bilde, en lysbildevisning, en video eller en lydfil.

Hvorfor forsvinner SMS på iPhone?

Meldinger betyr mye for oss, men de kan likevel “forsvinne” av ulike årsaker: feil sletting, Jailbreak, mislykket iOS-oppdatering, vannskade, nulstilling og mer… Men fortvil ikke dersom du har slettet eller mistet dine tekstmeldinger! Ikke få panikk og husk at du alltid kan gjenopprette tekstmeldinger på iPhone.

By Orten Applebee

Hvordan motta MMS på Android? :: Hvor er MMS fanen på iPhone?
Nyttige lenker