Hjem > E > Er Iphone 11 En Bra Telefon?

Er iPhone 11 en bra telefon?

iPhone 11, etterfølgeren til iPhone XR, har gått fra å være «den andre telefonen» til å være i rampelyset. Her får man det meste av kamerateknologien fra iPhone 11 Pro, samt bra spesifikasjoner og en pris som er mindre enn mange forventet – dette er telefonen man bør gå for om man vil ha ny iPhone og mye for pengene.

Les mer

Hvorfor kjøpe iPhone 11?

iPhone 11 kommer i fargene lilla, gul, grønn, rød, hvit og sort. Det følger ikke med hurtiglader, men iPhone 11 støtter hurtiglading. Anmelderne mener at du får mest for pengene om du kjøper iPhone 11 framfor Pro-modellene, og flere mener også dette er en av de beste mobiltelefonene på markedet for øvrig. Hva er best av iPhone 11 eller 12? Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold.

Og et annet spørsmål, hvor lenge varer en iphone 11?

Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid. Er iPhone 11 bedre enn XS? iPhone XS er mindre, har en skjerm med bedre oppløsning og vil koste deg mindre. I mellomtiden har iPhone 11 en større skjerm, et bedre frontkamera, mer prosessorkraft og et langvarig batteri.

Man kan også spørre er iphone 11 bedre enn xr?

Batteritiden er god, og varer uten problem hele dagen med normalt bruk. Ifølge Apple skal iPhone 11 holde én time lengre enn iPhone XR, og blant annet holde til ti timer med Netflix-strømming. Alt i alt fremstår altså iPhone 11 som det prismessig beste kjøpet i valget mellom iPhone både iPhone XR og årets Pro-modeller. Angående dette, når kom iphone 11 på markedet? iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er smarttelefoner utviklet av Apple og lansert av Tim Cook 10. september 2019 under en presentasjon i Apple Park. Telefonene kom i salg 20. september 2019.

Er det nok med 64GB på iPhone?

iPhoneiPhoneiPhone

iPhone

iPhone-modellLAGRINGSSTØRRELSER
iPhone X64GB / 256GB
iPhone XS64 GB / 256 GB / 512 GB
Er det verdt å kjøpe iPhone 12? Konklusjonen til begge avisene er at iPhone 12 er modellen de fleste bør kjøpe, og at de finner det vanskeligere å anbefale iPhone 12 Pro som er en god del dyrere. For de av dere som ønsker det aller beste kamera-systemet er ingen av disse det rette valget, det er iPhone 12 Pro Max som er aller mest.

Ta dette i betraktning, hvilken iphone bør jeg kjøpe 2021?

#1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.

By Astor Linehan

Er iPhone 12 en bra telefon? :: Hvordan oppdatere til iOS 13?
Nyttige lenker