Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Google Home Og Nest?

Hva er forskjellen på Google Home og nest?

Google Home Mini er primært en stemmestyrt assistent, mens den større Google Home er en flott høyttaler for musikk og annet. Google Home Mini har kommet i en ny og forbedret versjon kalt Google Nest Mini. Denne modellen har 50% kraftigere lyd enn forgjengeren. Dette gjør den til en flott høyttaler for musikk.

Les mer

Så, hva trenger man til google nest?

Dette trenger du

En Google Nest- eller Home-enhet. En telefon eller et nettbrett med Android eller iOS. Én eller flere smartenheter. Ta en titt på Google Assistent-partnerne for å finne smartenheter som fungerer med høyttaleren eller skjermen din.
Deretter, hva bruke google home til? kan du konfigurere og kontrollere Google Nest- eller Home-høyttalere og -skjermer og Chromecast-enheter. Du kan kontrollere tusenvis av kompatible lys, kameraer, høyttalere og andre enheter. Du kan også sjekke påminnelser og nylige varsler i én enkelt app.

Hvordan skru på google nest?

Trykk på den øverste volumknappen på baksiden av Google Nest Hub. I forhold til dette, hva spørre google home om? hvaGoogle Home

Moro

  • «Underhold meg»
  • «La oss gjøre noe gøy»
  • «Snakk som Yoda»
  • «Hvor er Willy?»

Hvordan installere Google Home?

Koble Google Assistent-enheten til en stikkontakt. Last ned den nyeste versjonen av Google Home-appen og Google-appen: Gå til siden for Google Home-appen og trykk på Installer eller Oppdater (avhengig av hvilket alternativ du ser). Hvis du ser «Installert», har du allerede den nyeste versjonen. Kan Google Home styre TV? Du kan bruke Google Home og Google-assistenten til å styre tilkoblede Chromecast-enheter og utvalgte TV-er med innebygd Chromecast. TV-er med innebygd Chromecast krever Cast-versjon 1.21 eller nyere. Ikke alle TV-er med innebygd Chromecast er kompatible med Google Home-stemmekontroll.

Man kan også spørre hvordan legge til enhet på google home?

Trinn 2.Koble til smarthjemenheter i Google Home-appen

  1. Åpne Google Home-appen .
  2. Øverst til venstre trykker du på Legg til Konfigurer enhet. Fungerer med Google.
  3. Velg enhetsprodusenten fra listen.
  4. Følg veiledningen i appen for å fullføre konfigureringen.
Hvordan bruke Google nest Mini? Slik gjør du det:
  1. Last ned appen. Google Home appen dukker opp øverst når man søker på den.
  2. Legg til høyttaleren. Klikk på «Neste» for å koble til.
  3. Velg hjem, wifi og rom.
  4. Brukerdata.
  5. Stemmegjenkjenning.
  6. Koble til andre tjenester.
  7. Adresse.

I forhold til dette, hvordan bruke google nest hub?

Oppsettet av Nest Hub er svært enkelt. Du plugger i strømkontakten og åpner Google Home-appen på telefonen (Android eller iOS). Deretter søker du opp Nest Hub og følger noen enkle anvisninger på skjermen – så er du oppe og kjører i løpet av få minutter.

By Herzig Yi

Hva gjør Google Home Mini? :: Hvordan legge til wifi i Google Home?
Nyttige lenker