Hjem > H > Hva Kan Man Spørre Google Nest Om?

Hva kan man spørre Google Nest om?

Spill, vitser, spørrespill og annen moro

  • «Spill Lucky Trivia»
  • «Krystallkule»
  • «Mad Libs»
  • «Lek navneleken med navnet 'Jon'»

Les mer

Deretter, hva trenger man til google nest?

Dette trenger du

En Google Nest- eller Home-enhet. En telefon eller et nettbrett med Android eller iOS. Én eller flere smartenheter. Ta en titt på Google Assistent-partnerne for å finne smartenheter som fungerer med høyttaleren eller skjermen din.
Dessuten, hva kan jeg bruke google home til? kan du konfigurere og kontrollere Google Nest- eller Home-høyttalere og -skjermer og Chromecast-enheter. Du kan kontrollere tusenvis av kompatible lys, kameraer, høyttalere og andre enheter. Du kan også sjekke påminnelser og nylige varsler i én enkelt app.

Hvordan bruke Google nest Mini?

Konfigurer Google Nest-enheten din

  1. Konfigurer Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din.
  2. Koble Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din til et strømuttak.
  3. Finn ut hva LED-lysene på høyttaleren betyr.
  4. Konfigurer betalinger for Google-assistenten på høyttalere eller skjermer.
Dessuten, hva gjør google home mini? Google Home Mini er primært en stemmestyrt assistent, mens den større Google Home er en flott høyttaler for musikk og annet. Google Home Mini har kommet i en ny og forbedret versjon kalt Google Nest Mini. Denne modellen har 50% kraftigere lyd enn forgjengeren. Dette gjør den til en flott høyttaler for musikk.

Hvordan installere Google Home?

Koble Google Assistent-enheten til en stikkontakt. Last ned den nyeste versjonen av Google Home-appen og Google-appen: Gå til siden for Google Home-appen og trykk på Installer eller Oppdater (avhengig av hvilket alternativ du ser). Hvis du ser «Installert», har du allerede den nyeste versjonen. Kan Google Home styre TV? Du kan bruke Google Home og Google-assistenten til å styre tilkoblede Chromecast-enheter og utvalgte TV-er med innebygd Chromecast.

  • TV-er med innebygd Chromecast krever Cast-versjon 1.21 eller nyere.
  • Ikke alle TV-er med innebygd Chromecast er kompatible med Google Home-stemmekontroll.

Hvordan koble opp Google Mini?

Sørg for at høyttaleren eller skjermen er koblet til stikkontakten og slått på. Sørg for at Google Home, Google Nest Mini (2. generasjon), Google Home Mini (1. generasjon), Google Home Max eller Google Nest Audio er slått på og i konfigurasjonsmodus når de hvite LED-lysene blinker. Hvordan konfigurere Google nest? Legg til et punkt eller en ekstra ruter

  1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Legg til Konfigurer enhet Ny enhet.
  3. Hvis du blir bedt om det, velger du et hjem.
  4. Velg enheten du vil konfigurere som punkt Neste.
  5. Skann QR-koden på bunnen av enheten.
  6. Punktet ditt blir koblet til.

Hva er forskjellen på Google Home og Mini?

Google Home Mini er primært en stemmestyrt assistent, mens den større Google Home er en flott høyttaler for musikk og annet. Google Home Mini har kommet i en ny og forbedret versjon kalt Google Nest Mini. Denne modellen har 50% kraftigere lyd enn forgjengeren. Dette gjør den til en flott høyttaler for musikk.

By Martyn Flagg

Hvordan legge til wifi i Google Home? :: Hvordan sette opp Google nest?
Nyttige lenker