Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Air Og Pro?

Hva er forskjellen på air og pro?

MacBook Pro 13-tommer og MacBook Air har den samme Retina-skjermen, men MacBook Pro har en litt mer lyssterk skjerm (500 mot 400 nits). Lysstyrken hjelper når du jobber på et sted med mye lys i omgivelsene, f.

Les mer

Hvordan ta Skjermvideo på iPad?

Opprett et skjermopptak

  1. Velg Innstillinger > Kontrollsenter, og trykk deretter på ved siden av Skjermopptak.
  2. Åpne Kontrollsenter, trykk på , og vent på nedtellingen på tre sekunder.
  3. Når du skal stoppe opptaket, åpner du Kontrollsenter og trykker på , eller på den røde statuslinjen øverst på skjermen og trykker på Stopp.
I forhold til dette, hvorfor kjøpe ipad pro? iPad Pro har fått full musestøtte, drastisk forbedrede AR-funksjoner og litt kraftigere motor. Den har også økt mye i pris. Årets iPad Pro-modell er et vanskelig beist å vurdere. På den ene siden har det skjedd relativt lite med Apples heftigste nettbrett siden i fjor.

Hvor lang levetid har et nettbrett?

3 år. Kjøper du et dyrere modell så vil den gjerne vare i ca. 5 år. Også, kan man ringe med et nettbrett? De fleste Android-nettbrett lar deg ikke sette inn et SIM-kort og ringe. Du må stole på noen apper for å få nettbrettet til å fungere som en smarttelefon. Her anbefaler vi Google Hangouts for deg. Den har mulighet til å melding og ringe til alle som har en Google-konto.

Hvilket nettbrett har størst skjerm?

Nå har Samsung endelig formelt kunngjort det nye nettbrettet, som altså har fått navnet «Galaxy View». Galaxy View har en skjerm på solide 18,4 tommer med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler, noe som gjør at Samsung drister seg til å kalle produktet «den største mobile Android-enheten på markedet». Hva kan man gjøre med et nettbrett? Nettbrett og iPad er utrolig populære til å spille og å se film og serier på. De er enkle å ta med seg og brukes til så mangt i skolen. De kan også være til god hjelp når du gjør lekser.

Er laptop og PC det samme?

Bærbar datamaskin (Laptop)

Bærbare og stasjonære datamaskiner fungerer ganske mye på samme måte. Den store forskjellen mellom to ligger først og fremst i utseendet. En Laptop er en datamaskin, skjerm, tastatur og mus som én enhet. Som ordet tilsier kan denne maskinen tas med der du ønsker.
Hvilken iPad er best for barn? iPad 10.2 er den billigste modellen i iPad-familien, og har mye å tilby til denne prisen. Selv om dette er et ganske kostbart kjøp for barn, gir iPadOS deg tilgang til massevis av flotte verktøy og apper som vil vokse med barna og deres behov.

Når kommer nye iPad Air?

Apple forholder seg vanligvis ikke til en årlig lanseringsrytme med sin iPad Air-serie, men vi venter oss likevel en ny modell snart, ettersom iPad Air 4 kunne feire sin ettårsdag i oktober 2021. En kilde har til og med spesifikt opplyst om at vi kan vente oss iPad Air 5 denne «våren».

By Amity

Hva er forskjellen på PC og Chromebook? :: Hvilken iPad skal jeg velge 2022?
Nyttige lenker