Hjem > H > Hva Er Cc Forkortelse For?

Hva er CC forkortelse for?

C.c. er en forkortelse for engelsk carbon copy, vanlig i e-post og betyr 'kopi til'. I brev/notater på norsk kan man heller skrive 'kopi til' eller 'kopi'.

Les mer

Og et annet spørsmål, hva er bcc i mail?

Benytt blindkopi for å skjule adresser

Ønsker du å sende e-post til en lang liste adresser, eller til mottakere som ikke bør vite om hverandre, kan det løses ved å bruke Blindkopi-feltet (bcc). Om e-postklienten ikke godtar at Til-feltet er tomt kan du sette inn din egen adresse.
Hva er cc motorsykkel? Hva menes med cc i motorsykkel? I motorsykkelmotorer refererer "cc" til totalvolumet av sin enginedisplacement i kubikkcentimeter.

Hva er 125 ccm?

Denne klassen gjelder føring av lett motorsykkel med eller uten sidevogn. Slagvolum for lett motorsykkel er høyst 125 ccm, effekt på høyst 11 kW og forholdet mellom effekt og egenvekt på høyst 0,1 kW/kg. Så, hvem kan kjøre 125cc? Du kan kjøre en lett motorsykkel med eller uten sidevogn. Motorsykkelen kan ha et slagvolum på maks 125 cm3 og en effekt på maks 11 kW.

Hvor stor er lett MC?

Førerkort klasse A1 gir deg rett til å gjøre lett motorsykkel både med og uten sidevogn. For at motorsykkelen skal være definert som en lett motorsykkel, har Vegvesenet avgjort at slagvolumet får være høyst 125 ccm. I dagligtalen sier man gjerne at motorsykkelen må ha “maks 125 kubikk”. Man kan også spørre kan man kjøre moped med a1? Har du fylt 16 år, liker å bevege deg rundt i verden på to hjul, men synes en 50 kubikks moped eller scooter er litt lite spennende? I så fall har du en annen mulighet: Ta lappen for lett motorsykkel klasse A1. I denne artikkelen får du vite mer om hva du må regne med å betale for å få oppfylt MC-drømmen.

Kan man kjøre A1 med B?

Stortinget ber regjeringen sørge for at innehavere av førerkort klasse B også får førerrett for klasse A1. En forutsetning skal være minst 2 års førerrett klasse B, samt gjennomføring av kurs med teori og praktisk trening ved en trafikkskole. I forhold til dette, kan man kjøre lett motorsykkel med billappen? Med klasse B kan du ikke kjøre lett motorsykkel, men du får med moped og kan kjøre en ATV registrert som motorsykkel.

Hvor fort er det lov å kjøre med lett MC?

Førerkort for lett motorsykkel koster nok fort over 20000,-. En lett motorsykkel kan kjøre i over 80 kmt.

By Muns Bardisa

Hvor fort kan en 16 åring kjøre på lett motorsykkel? :: Hva er en C4 konvolutt?
Nyttige lenker