Hjem > H > Hva Er Flowstop?

Hva er FlowStop?

FlowStop Powercut er en «plug in plug» lekkasjestopper som stenger av strømmen samtidig som den stenger vannet. Det blir ofte brukt ifb. med montering av kaffemaskiner, oppvaskmaskiner etc.

Les mer

Hvordan resette FlowStop?

RESET AV SYSTEMET:

Trykk SET knapp på sensor en gang, Sensor kvitterer med to pip, feilmelding er da slettet. Trykk ON/SET knapp på hovedsentralen. Ventilen åpnes og signalene blir borte.
Dessuten, hva gjør man når waterguard piper? Trykk og hold RESET-knapp inne i ca 10 sek. Etter ca 2 sek. vil dørbryteren pipe første gang, ikke slipp RESET-knapp men fortsett å holde den inne til den piper for andre gang.

Hvorfor piper Waterguard?

Hvis en trådløs sensor eller strømadapter må byttes ut, må systemet resettes, og alle enhetene må meldes opp på nytt. Hvis ikke dette gjøres vil systemet varsle om teknisk feil ved gjentagende 2 korte pip. Kan man montere Waterguard selv? Waterguard går for å være enkle og raske å montere, men det kan sikkert alltid gjøres bedre. Her er noen av Waterguards egne tips til montørene: Visste du at det lønner seg å melde opp alle trådløse enheter før du plasserer de ut?

Hvordan fungerer Vannstopper?

Stopp vanntilførselen fort

Om vannet stenges automatisk og umiddelbart minker skade- og utgiftsomfanget som følge av en lekkasje. En automatisk vannstopper består av et system hvor en magnetisk lås, koblet til strømanlegget i boligen, stopper vanntilførselen dersom uhellet er ute.
Hvordan legge Waterguard? 1 Magnetventilen monteres fortrinnsvis på kaldtvannsinntak etter hovedstoppekran. Er det montert brannslange, MÅ magnetventil montertes etter dette uttaket. 2 Filter/sil MÅ monteres ved fare for smuss eller partikler i vannet. 3 Påse at benyttet tetningsmateriale ikke kommer inn i selve ventilen ved sammenstilling.

Når er det krav til Waterguard?

Hvis bygningens faste vanninstallasjon har et innendørs tappested hvor lekkasjevannet ikke vil renne til et sluk eller i et overløp, må det monteres en automatisk lekkasjestopper. Det samme gjelder for tilkoblingspunkter for produkter og utstyr som bruker vann, for eksempel vaskemaskin og oppvaskmaskin. Derav, er det krav til waterguard? På nye boliger er det påkrevd, men når det gjelder eldre boliger er det altså helt frivillig om man vil installere lekkasjesikring. Etter mer enn 20 år i det norske markedet er Waterguard i dag ledende innenfor lekkasjesikring.

Hva koster Waterguard?

Waterguard/vannstopp ventiler med trådløst følersystem :

Med 1 trådløs føler og følertråd, samt fjernkontroll: Fra 6990,- Pluss moms. Avhengig av om vannet skal bygges om etter Waterguard eller ikke. (priseksempelet er når Waterguard kan monteres rett på vanninnlegget uten ombygning, kun innkapping.)

By Dwaine

Er det lov å montere blandebatteri selv? :: Hvordan gjenopprette iPhone uten iTunes?
Nyttige lenker