Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Airpods Og Airpods 2?

Hva er forskjellen på AirPods og AirPods 2?

Første generasjonen gjør mulig å få Siri aktivert med dobbelttrykk. Men med de 2. generasjon AirPods, kan du bruke talekommandoer til å gjøre det samme, takket være H1 brikkesett. Dette forbedrer den håndfrie opplevelsen av disse trådløse øretelefonene.

Les mer

Følgelig, kan man dusje med airpods 2?

↑ Hva skjer hvis du bruker AirPods i dusjen? Nei, AirPods har aldri vært vanntett eller vanntett. Vel, den kan håndtere noen svette hvis du trener mens du bruker AirPods, men unngå å sprute den ned til vannet eller bruke den under dusjen. Er AirPods 2 vanntett? AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene. Hvis AirPods kommer i kontakt med væske, også svette fra en treningsøkt, kan du tørke av dem med en tørr mikrofiberklut.

Tilsvarende, hva er best airpods eller airpods pro?

Den mest åpenbare forskjellen mellom Apple AirPods Pro og den «vanlige» utgaven er passformen. AirPods Pro er utstyrt med silikonputer som gjør at de sitter dypere og, for mange, bedre i øret. Lydkvaliteten er god, om ikke helt i toppsjiktet. Forskjellene mellom de to modellene er imidlertid ikke kun estetiske. I forhold til dette, hvilke airpods er best? AirPods Pro er blant de beste trådløse ørepluggene på markedet. De har simpelthen alt du kan forvente i 2021 med glimrende lyd- og samtalekvalitet, vannavstøting og aktiv støydemping.

Dessuten, hvordan sjekke om airpods er ekte?

Hvis enheten ikke har iOS 14, iPadOS 14 eller nyere, og hvis AirPods er koblet til enheten, kan du finne modellnummeret ved å gå til Innstillinger > Generelt > Om. Deretter ruller du ned til du ser det aktuelle AirPods-navnet, og trykker på navnet. Man kan også spørre er det farlig å sove med airpods? Så den eneste potensielt skadelige effekten bruken du beskriver kan gi er 1: Irritasjon/sårhet i øregangen, 2: Opphopning av ørevoks og/eller 3: hørselsskader hvis du hører på veldig høyt volum over kort tid eller høyt volum over lang tid.

Er AirPods Pro verdt pengene?

Jevnt over er altså AirPods Pro litt bedre enn AirPods standard på omtrent alle punkter. Det er bedre lyd, mye bedre støydemping, bedre passform i øret, bedre batteritid, og de er vanntette. Følgelig, kan man vaske airpods? For AirPods og AirPods Pro

Rengjør dem med en klut som er lett fuktet med vann, og tørk dem med en myk, tørr og lofri klut.

Man kan også spørre hvor lenge holder airpods?

AirPods kan gi opptil 5 timer med lyttetid15 eller 3 timer med taletid på én lading. Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid17 eller opptil 2 timer med taletid.

By Micheal Blocker

Hvor langt rekker AirTag? :: Hvordan bruke Apple TV uten Wi-Fi?
Nyttige lenker