Hjem > H > Hva Er Kasko?

Hva er kasko?

Kaskoforsikring er forsikring av skip (eksklusiv last, cargo) mot totaltap og havariskader, eller en betegnelse for tilsvarende forsikring av fritidsbåter, fly, bygninger, villaer, fritidshus, innbo og løsøre, motorvogner og liknende.

Les mer

Også, hva er forskjellen på kasko og delkasko?

Delkasko: Dekker alt under Ansvar, i tillegg til hærverk, naturskader, brann, tyveri, glasskader, fastmontert utstyr og veihjelp. Les mer om Delkasko. Kasko: Dekker alt under Delkasko, i tillegg til å erstatte de fleste skader på egen bil, uansett hvem som har skylden. Hva dekker veihjelp? Du får dekket veihjelp hvis bilen blir utsatt for skade, tyveri eller tekniske problemer, og hvis fører eller passasjerer blir skadet, selv hjemme på din egen gårdsplass. Veihjelp kan blant annet bestå av berging, tauing, hotellopphold og hjemtransport. Egenandelen er 500 kroner.

Hvilken forsikring dekker knust mobil?

Meld saken raskt og enkelt. Skade og tap av mobil kan være dekket av både reise- og innboforsikring. Reiseforsikringen er best å benytte ved tyveri. Ved knust skjerm eller annen skade på mobilen bør du melde skaden på innboforsikringen, da denne dekker flere typer skader. Angående dette, hva dekker kasko på bil gjensidige? Norges mest kjøpte bilforsikring

Bil Kasko velges av mange, og det er ikke så rart. Forsikringen dekker de fleste skader på din egen bil, for eksempel skader ved kollisjon, utforkjøring og tyveri, samt glasskader.

Hva vil bilforsikringen koste?

En bilforsikring kan koste deg alt fra 3.000 kroner til godt over 15.000 kroner i året. Grunnen til at spennet er såpass stort, skyldes at prisene er forskjellige i hvert enkelttilfelle og påvirkes av en rekke ulike prisfaktorer. Hvor mye er årsavgiften på bil?

Type kjøretøyÅrsavgift
Bil under 7500 kg, diesel uten fabrikkmontert partikkelfilter3 290 kroner
Motorsykkel1 960 kroner
Elbil, veteranbil, moped, traktor, taxi (med hovedløyve) med flere455 kroner
Hvis du har et kjøretøy som veier minst 7 500 kg, skal du betale vektårsavgift

Følgelig, hva er pris på bilforsikring?

Boligforsikring kan koste alt fra 5.000 til 15.000 kroner i året, med variasjon i begge retninger. Prisene varierer veldig siden hvert enkelt hus er unikt, med ulik slitasje og eierhistorikk. Vi skal se på hva som påvirker forsikringspremien i seksjonen om prisforskjeller. Deretter, hva koster inntektsforsikring? Vi kan som utgangspunkt si at en inntektsforsikring koster alt fra så lite som 300 kroner per måned til opp mot 2.000-4.000 kroner. Det siste er et eksempel på månedspris for en livsforsikring, en forsikring som dekker dine etterlatte om du dør.

Hvor mye betaler dere i innboforsikring?

Hvis du forsikrer innboet ditt for 500.000 kroner, vil prisen vanligvis ligge et sted mellom 500 og 1.500 kroner per år. Skal du ha en innboforsikring som dekker over 2 millioner kroner, kan prisen variere mellom alt fra 1.000 til over 4.000 kroner i året. Som regel kan du betale en pris per måned eller en pris per år.

By Hedvige Cederberg

Hva dekker kasko på bil? :: Hva dekker full kasko forsikring?
Nyttige lenker