Hjem > H > Hva Produserer Telenor?

Hva produserer Telenor?

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor innhold-, telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an i digitaliseringen av Norge. Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land.

Les mer

Dessuten, hvilket telenett bruker ice?

Siden vi bygger et rent mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobilløsninger, vil alle vanlige samtaler skje i Telia sitt nett. I områder hvor vi ennå ikke har bygget egen 4G-datadekning, vil kundene våre få tilgang til Telias 4G-dekning. Hvordan er dekningen til Ice? Ice har bygget et moderne mobilnett for å utfordre de etablerte aktørene i bransjen. Vi har dekning i hele Norge og utvider stadig, for å sikre god 4G og 5G-dekning over hele landet.

Hva er best av Telenor og Telia?

Telenor tilbyr 4G på 81 prosent av de testede strekningene, mens Telia er på nesten 92 prosent. Telia har færre «hull» i dekningen og de høyeste hastighetene. Derfor kåres Telia til årets testvinner av tek.no. Derav, hvordan virker en basestasjon? Basestasjonene etablerer radiokontakt med mobilenhetene til de enkelte brukerne av mobiltjenesten. Basestasjonene er forbundet med spesielle telefonsentraler for angjeldende mobiltjeneste (MTX), og disse gir igjen forbindelse inn i det vanlige telefonnettet eller til andre mobilabonnenter.

Er basestasjoner farlige?

Der vi ferdes og oppholder oss er eksponeringen fra basestasjoner svært lav, normalt under en tusendel av de anbefalte grenseverdiene. Hva er fordelen med mange basestasjoner? Frekvenskontrollen: Flere basestasjoner reduserer faktisk mobilstrålingen. DEBATT: For de aller fleste betyr god dekning på mobilen å kunne ringe, sjekke aviser, sosiale medier, strømme musikk og tv – overalt og til enhver tid. Dette krever en god infrastruktur.

I forhold til dette, hvor mange basestasjoner i norge?

Det er ca 20 000 basestasjoner i Norge i dag. Tilsvarende, hvor mange basestasjoner har telia i norge? Vi bygger 5G over hele landet, og nå har 1,5 millioner nordmenn tilgang til 5G fra Telia der de bor. Med over 1 000 5G-basestasjoner i mobilnettet vårt har vi nå nådd en viktig milepæl i vår nasjonale 5G-utbygging og den videre digitaliseringen av Norge.

I forhold til dette, er det dekning på hardangervidda?

Det hadde kanskje sett litt rart ut med en flaggstang på vidda, der man ellers ikke finner noen trær. Til gjengjeld gir masten utmerket dekning til alle som ferdes over Hardangervidda.

By Marriott

Har Telenor bedre dekning enn Telia? :: Er Telenor et norsk selskap?
Nyttige lenker