Hjem > H > Hva Er Den Beste Strømleverandøren?

Hva er den beste strømleverandøren?

Fra årets kundeservicetest, «Best i Test», er følgende strømleverandører tatt med: Tussa, NTE, Smart Energi, Lyse Energi, Kraftriket, Ishavskraft, Gudbrandsdal Energi, Eidsiva Energi, Hafslund, Fjordkraft, TrøndelagKraft, NorgesEnergi, LOS og Fortum. Fra årets kundeundersøkelse er det Tussa som stikker av med seieren.

Les mer

Hva koster strømmen akkurat nå?

Strømprisen i Oslo akkurat nå er 199,82 øre per kWh (spotpris uten MVA, avgifter og nettleie). Gjennomsnittsprisen i dag er 199,75 øre. Klokken 08-09 er strømmen dyrest. Da er prisen 224,47 øre. Hva er dagens spotpris? spotprisen

PRISOMRÅDEDAGENS SPOTPRIS
Midt20,93 øre/kWh
Nord13,57 øre/kWh
Vest265,76 øre/kWh

Er tibber å anbefale?

Godt opplegg, har både varmepumpe, elbil lader og varmeovner tilkoblet tibber appen. Viser fint kostnadsnivå som er relativt lavt i sone 3, og kan fort endre til strømsparing på lading og ovner. Anbefales ( tidligere strøm avtale hos konkurrent - var solid lureri man aldri må inngå!!) Også, hva menes med nettleie? Nettleie er et beløp på fakturaen din som betales videre til det selskapet som eier strømnettet i ditt område. Når du betaler for nettleie går altså ikke dette beløpet til din strømleverandør, det går videre til din netteier.

Ta dette i betraktning, hva er strømprisen på Østlandet nå?

NO 1 - Østlandet:261,69 øre/kWh
NO 2 - Sørlandet:261,69 øre/kWh
NO 5 - Vestlandet:261,69 øre/kWh
NO 3 - Midt-Norge:13,67 øre/kWh
NO 4 - Nord-Norge:10,921 øre/kWh*
Og et annet spørsmål, når er strømmen billigst i dag? Strømmen er dyrest når folk flest bruker mest strøm – som regel om morgenen kl 07-10, samt om ettermiddagen og kvelden kl. 17-20. Billigst strøm er det som oftest kl. 02-05 om natta.

Derav, hva kommer i tillegg til spotpris?

Spotpris betyr at du betaler den faktiske spotprisen på strømbørsen Nord Pool time for time. Spotprisen er like for alle strømleverandører i Norge. I tillegg kommer et påslag på strømprisen i øre per kilowattime og/eller kroner per måned. Så, hvordan finne spotpris på strøm? Nord Pool Spot er den offisielle strømbørsen hvor nordiske strømleverandører kjøper sin strøm, for deretter å videreselg den via de forskjellige strømavtalene. Ved å besøke den offisielle nettsiden finner man månedlige, daglige og timesbaserte strømpriser, som vil være prisgrunnlaget for strømleverandørene.

Er Tibber Timespot?

Smart strømavtale fra Tibber er en strømavtale i kategorien Timespot. Avtalen har ingen bindingstid og gjelder for både nye og eksisterende kunder hos Tibber. Avtalen har en månedsavgift på 39,00 kr. Påslaget i denne avtalen ligger på 1,00 øre per kWt.

By Loomis

Er Tibber billigere enn NorgesEnergi? :: Hvordan skjøter man fiber?
Nyttige lenker