Hjem > N > Når Er 3 Inntaket Til Vgs?

Når er 3 inntaket til vgs?

Tredje inntak er 9. august og du takkar ja til ein ev. plass ved å møte opp på skulen første skuledag.

Les mer

Hvor mange elever er det på Oslo Handelsgymnasium?

Oslo handelsgymnasium er en tradisjonsrik videregående skole i Oslo. Skolen, som ble etablert i 1875, har vel 1000 elever og rundt 90 ansatte og tilbyr utdanningsprogram for studiespesialisering og for service og samferdsel. Ta dette i betraktning, hva er snittet på opg? Nedre karaktersnitt for å komme inn på OPG var i forrige skoleår 4,72. Det koster hele 19.800 kroner i året å gå der. Rektoren forteller at de gjennomfører gruppesamtaler med foreldre og ungdommene før de får tilbud om skoleplass.

Man kan også spørre hvor finner jeg snitt til skoler?

Men det går an å ta en telefon til Inntakskontoret i fylket ditt. De plikter ikke å svare på dette, men det kan hende at de kan gi deg en pekepinn! Det går også an å kontakte selve skolen du vil begynne på, hvis du er ordentlig nysgjerrig. Man kan også spørre hvilken videregående skole er best i bergen? Her er de fem mest populære skolene i Bergen (basert på antall søkere):

  • Amalie Skram videregående skole.
  • Nordahl Grieg videregående skole.
  • Årstad videregående skole.
  • Langhaugen videregående skole.
  • Bergen katedralskole.

Derav, hvilken videregående skole er best i oslo?

I år er det Foss videregående som troner øverst, med høyest gjennomsnittlig inntakssum på 53,8 poeng. Oslo katedralskole ligger like under, med 53,5 poeng. Totalt er det seks av Oslo-skolene som etter førsteinntaket har et snitt på over fem. Det er tilsammen 23 videregående skoler i hovedstaden. Ta dette i betraktning, hva er snittkarakteren i norge? Skoleåret 2020–21 hadde avgangselevene i grunnskolen i gjennomsnitt 43,3 grunnskolepoeng. Det er 0,1 poeng høyere enn i 2019–20, da karaktersnittet økte betydelig fra året før. Tallene finner du i statistikkbanken.

Hva er det høyeste snittet man kan få på vgs?

Siden tallkarakterskala i videregående opplæring går fra 1 til 6, er det ikke mulig å få snittkarakter som er høyere enn 6. Hvilken vgs linje har høyest snitt? Snittet er høyest på Elvebakken videregående skole, med en bukk på 52,2 i snitt for å komme inn. Deretter kommer Nydalen på 50.6 og Ullern videregående skole med 48,8 i snitt.

Hvilken PC skal jeg velge 2021?

HP Spectre x360 har i årevis vært blant de aller beste laptopene, og det samme gjelder 2021-modellen. Den kan skilte med 11. generasjons Intel Core-prosessor, som byr på en vesentlig kraftøkning. Og med det integrerte grafikkortet Intel Iris Xe er HP Spectre x360 (2021) blitt bedre enn noen sinne.

By Gerfen Engstrom

Hvor gammel er du når du går i 10 klasse? :: Hva slags PC får man på videregående?
Nyttige lenker