Hjem > H > Hva Er En Grunnforsikring?

Hva er en grunnforsikring?

Grunnforsikringen gir de etterlatte et engangsbeløp etter død i familien. Beløpet utbetales uavhengig av eventuelle andre livsforsikringer du måtte ha. Beløpet er høyest i de periodene i livet hvor gjeld og forsørgeransvar vanligvis er størst.

Les mer

Hvilket forsikringsselskap bruker Utdanningsforbundet?

Forretningsopplysninger. Utdanningsforbundets forsikringstilbud er i samarbeid med Tryg Forsikring. Følgelig, hvem dekker innbo? Innboforsikringen dekker skader som skyldes:

  • Brann og nedsoting.
  • Lynnedslag og elektriske fenomen.
  • Naturskade.
  • Vannskader og brudd på rørledning.
  • Tyveri, skadeverk, ran og overfall.
  • Plutselige skader på hvitevarer.
  • Matvarer i fryser ved svikt i strømforsyning.

Hvilke forsikringer bør man ha?

Hvilke forsikringer må man ha? Ansvarsforsikring bil: Alle biler med skilter er lovpålagt å ha en ansvarsforsikring. Denne dekker bare skader du påfører andre i trafikken og personskader på fører og passasjer. Uføreforsikring sykdom: Hvis du blir varig ufør, risikerer du en dramatisk inntektsnedgang. Hva er en gruppelivsforsikring? Hva dekker en gruppelivsforsikring? En gruppelivsforsikring gir en engangsutbetaling til ansattes etterlatte ved dødsfall, uansett årsak. Du velger selv erstatningssum og om utbetalingen skal variere med alder og familiesammensetning.

Tilsvarende, hva er inkludert i lofavør?

LOfavør forsikring

  • Kjøretøy. Bilforsikring. Elbilforsikring. Bobilforsikring. Båtforsikring. MC-/motorsykkelforsikring.
  • Hus og reise. Husforsikring. Innboforsikring. Hytteforsikring. Innbo- og reiseforsikring for unge. Reiseforsikring.
  • Personforsikring. Livsforsikring. Barneforsikring. Uføreforsikring. Kritisk sykdom. Ulykkesforsikring.
Følgelig, hvem er medlem av utdanningsforbundet? Følgende kan i henhold til vedtektene (§3) være medlem av Utdanningsforbundet: Pedagogisk personale med godkjent utdanning, som er tilsatt i barnehage, grunnskole, videregående opplæring, folkehøgskole, høgskole eller universitet. Andre med kompetanse som lektor, adjunkt, faglærer, lærer eller barnehagelærer.

Ta dette i betraktning, hva kan utdanningsforbundet hjelpe med?

Vi kan hjelpe med alle saker knyttet til lønns- og arbeidsforhold og pensjon. Når det kommer til ulike privatrettslige forhold og eventuelt til straffesaker er vi utenfor det Utdanningsforbundets vedtekter hjemler medlemshjelp til. Dessuten, hva inkluderer innboforsikring? Eksempler på innbo er møbler, klær, elektrisk utstyr, bøker, sykler, verktøy osv. Ting som står lagret i kjeller, loft og garasje regnes også som innbo. Innboforsikring dekker verdien på innboet hvis det skulle skje noe, mens husforsikring dekker selve bygningen og det som er montert fast i bygningen.

Du kan også spørre hva dekker innbo forsikringen?

Hva dekker innboforsikringen? Blir tingene dine skadet eller nedsotet i brann, rammet av kortslutning eller lynnedslag erstatter vi gjenstandene dine. Blir tingene dine ødelagt av vannskader, dekkes skadene av forsikringen.

By Poppas

Kan utleier kreve innboforsikring? :: Når gjelder ulykkesforsikring?
Nyttige lenker