Hjem > K > Kan Man Beholde Feilsendte Penger?

Kan man beholde feilsendte penger?

Banken skal treffe rimelige tiltak

– Hvis uhellet er ute og pengene blir overført til feil kontonummer, skal banken «treffe rimelige tiltak» for å få beløpet tilbakeført. Banken kan imidlertid ikke trekke beløpet fra mottakers konto, enten dette er konto i vår bank eller annen bank, uten mottakers samtykke, sier hun.

Les mer

Hva gjør man når man Vippser feil?

Du har kanskje allerede forsøkt det, men å be personen om å vippse tilbake vil være det første du må gjøre dersom du har vippset feil. Vipps kan bare hjelpe deg dersom feilen har oppstått på grunn av problemer i deres systemer. Kan Nordea kunder bruke Vipps? Nordea Norge har i dag inngått en samarbeidsavtale med Vipps for distribusjon til bankens kunder i Norge. Dermed har nesten hele det norske banklandskapet samlet seg om én felles mobil lommebok.

I forhold til dette, kan jeg ha flere vipps kontoer?

Slik går du frem for å legge til flere kort og kontoer: Velg Profil. Velg Konto og kort. Velg Legg til konto eller Legg til kort. Dessuten, kan ikke bruke vipps i butikk? For å betale med Vipps i terminalen i butikken, må du ha et BankAxept-kort og konto fra en bank som tilbyr det. Sjekk hvilke banker som tilbyr Vipps i terminal. Aldersgrensen vil variere fra bank til bank.

Kan jeg betale regninger med Mastercard?

Hvordan kan jeg betale en regning med et kredittkort fra Mastercard? Det kommer helt an på hvilken bank du har fått kredittkortet ditt fra. Noen har en funksjon for å betale regninger direkte med kredittkortet når du er logget inn i nettbanken, mens andre ikke har dette tilgjengelig. Hvilke banker kan bruke Vipps? Her i Vipps tar vi sikkerhet og forenkling på alvor!

  • DNB.
  • Danske Bank.
  • Handelsbanken.
  • Sparebank Møre.
  • Sparebank 1 (se liste under)
  • Balder (se liste under)
  • Eika (se liste under)

Du kan også spørre hvordan betale med kredittkort?

Du kan foreta innbetalinger på kredittkortet ved å benytte konto- og KID-nummeret som fremkommer på MinSide eller på fakturaen din. Betalingsinformasjonen er lik hver måned. Du kan derfor gjennomføre innbetalinger på kortet ditt når du selv måtte ønske. Kan man vippse 50000? Beløpsgrensene er ifølge Vipps satt for å øke sikkerheten, redusere risikoen for kriminalitet og misbruk, og beskytte deg som bruker. For å unngå gebyr, må du vippse maks 5.000 kroner i slengen. Vippser du 5.001 kroner eller mer, betaler du 1 prosent av beløpet i gebyr.

Derav, hva koster det å vippse 100000?

Det koster ingenting å vippse penger til venner på beløp opptil 5 000 kroner. Skal du vippse mer enn 5 000 kroner, koster det 1 % av beløpet. Vippsing til lag, foreninger og bedrifter er gratis uansett beløp.

By Masao Symonds

Hvordan regne ut stigningsforhold? :: Hvordan fjerne Mastercard fra Vipps?
Nyttige lenker