Hjem > H > Hva Er Siste Mac Oppdatering?

Hva er siste Mac oppdatering?

Oppdater nå installerer de nyeste oppdateringene for den installerte versjonen, for eksempel en oppdatering fra macOS Big Sur 11.5 til macOS Big Sur 11.6.

Les mer

Hvordan surfe privat?

Ellers kan man åpne privat surfing / inkognitomodus ved å klikke på menylinjen i høyere topphjørne på alle de vanligste nettleserne, og velge «Nytt privat vindu» (FireFox, Safari med fler) eller «Nytt inkognitovindu» (Chrome og Chrome-baserte nettlesere som Brave). Man kan også spørre hvordan få privat modus på pc? Du kan også bruke hurtigtaster for å åpne inkognitovinduer:

  1. Windows, Linux eller Chrome OS: Trykk på Ctrl + Shift + N.
  2. Mac: Trykk på ⌘ + Shift + N.

Hvordan slå på inkognito?

inkognito

Slik går du frem

  1. Gå til Chrome.
  2. Klikk på øverst til høyre.
  3. Velg Nytt inkognitovindu.
Hvordan finne ut hvilken versjon av nettleser? Hold inne vinduet i nettleseren Alt tasten, og trykk på H for å få frem Hjelp-menyen. Klikk på Om Google Chrome, og finn versjonsnummeret øverst i vinduet som vises.

Hvordan installere Safari?

Åpne Safari, og velg Safari > Safari-tillegg fra menylinjen. App Store åpnes på siden for Safari-tillegg, som på bildet ovenfor. For å laste ned og installere et tillegg klikker du på Hent eller prisen. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en. Deretter, hva er safari app? I Safari-appen kan du besøke nettsteder, forhåndsvise nettstedslenker, oversette nettsteder og legge til Safari-appen på Hjem-skjermen igjen hvis den har blitt fjernet. Logg på iCloud med samme Apple-ID på flere enheter for å holde åpne faner, bokmerker, logg og leselisten oppdatert på alle enhetene dine.

Så, hva betyr det at tilkoblingen ikke er privat?

Hva er din forbindelse er ikke privat melding? Denne advarselen vises i Google Chrome for å hindre deg i å besøke potensielt farlige nettsteder. Det er relatert til nettstedets SSL-tilkobling (Secure Socket Layer) eller SSL-sertifikat. Derav, hva betyr for mange omdirigeringer? Hvis en nettside omdirigeres for mange ganger, kan den ha blitt konfigurert på en måte som forårsaker en omdirigeringssløyfe. Hvis dette er tilfelle, må eieren av siden løse problemet. Problemet kan også være relatert til utdatert omdirigeringsinformasjon i bufferen eller informasjonskapslene til nettleseren.

Angående dette, hva betyr tjeneren har sluttet å virke?

Høres ut som at tjenesten som kjører på streameren har stoppa. Har du en lokal NAS, eller PC/Mac som musikkbiblioteket ligger på, bør denne startes om. Skru av og på streameren. Prøv på nytt.

By Olia Heishman

Hvor lenge kan man oppdatere iPhone 7? :: Hvordan laste ned drivere?
Nyttige lenker