Hjem > K > Kan Man Ha 2 Sim-Kort Med Samme Nummer?

Kan man ha 2 SIM-kort med samme nummer?

Med tjenesten Tvilling kan du ha 2 SIM-kort med samme abonnement. Tvilling er tjenesten for deg som bruker flere mobiltelefoner. Du får et ekstra SIM-kort og kan bruke telefonene med samme abonnement og samme nummer.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvor mye koster e sim?

Man kan ha eSIM som både hoved SIM-kort og tvilling SIM-kort. Skal du ha det som et tvilling SIM-kort koster det 29 kr/mnd. Vårt eSIM støtter foreløpig ikke Apple Watch. Prisen er 29 kr/mnd. Så, hva betyr sim-kort ikke klargjort? Det tyder på at det er noen problemer med SIM-kortet. Send oss telefonnummeret ditt og nummeret på SIM-kortet, så skal vi sjekke opp i det for deg! Vi kan ikke se noe feil her, så det er fint om du kan prøve å skru mobilen av og på igjen, evt. sette simkortet i en annen mobil.

Angående dette, hva lagres på sim-kort iphone?

Kontakter. Kontaktene med de eneste dataene, avhengig av iPhone -enheten og versjonen som administrerer den, kan fortsatt lagres på SIM -kortet. Hvis du ikke vil miste noen av dataene som kan lagres på SIM -kortet, går vi til Innstillinger - Kontakter. Folk spør også hvordan legge ting på sim-kort på iphone? iPhone lagrer ikke kontakter på SIM-kortet. Hvis du vil overføre kontakter mellom iPhone-enheter, kan du bruke iCloud til å sikkerhetskopiere eller overføre innhold mellom enheter.

Ta dette i betraktning, hvor kjøpe ice sim-kort?

SIMkortSIMkort

Våre SIM-kort er også tilgjengelige hos:

  • Narvesen.
  • 7-Eleven.
  • Shell/7-Eleven.
Dessuten, hvor kan jeg kjøpe telia kontantkort? Kontant startpakker og ladekort fra Telia er tilgjengelig i Telia-butikkene, kiosker og dagligvarebutikker.

I forhold til dette, hva koster det å ringe med kontantkort?

De billigste kontantkort gir deg gjerne priser ned til 0,30 kr i minuttet for å ringe. SMS koster mest sannsynlig minimalt 0,50 kr, mens MMS kan komme opp i 1,50 kr. Folk spør også hvor mye koster et nytt sim-kort telia? Ansatte kan også bestille nytt kort selv: I Telia-butikker (pris kr 200) På Min side (pris kr 99, belastes mobilregningen) Via kundeservice (pris kr 99, belastes mobilregningen)

Hvor mye er bruddgebyr på?

Bruddgebyr ved kjøp av telefon

Bruddgebyret varierer ut ifra hvilken type avtale/binding du har hos oss, og om telefonen eksempelvis er kjøpt på kampanje. Det reduseres med en tolvtedel per måned regnet fra når du inngikk avtalen. I tillegg kommer eventuelt restbeløp for nedbetaling av mobiltelefon.

By Laurianne Rabold

Hva er klær på nynorsk? :: Hva er et AGM batteri?
Nyttige lenker