Hjem > K > Kan Man Kjøpe Airpods Uten Etui?

Kan man kjøpe AirPods uten etui?

Om du fortsatt ikke finner dine AirPods eller etuiet, eller en av delene er skadet (væskeskadet eller annet), så kan du enkelt bestille enten venstre eller høyre AirPod, eller nytt etui.

Les mer

Hvorfor lader ikke AirPods etui?

Statuslampen skal slå seg på i noen sekunder og deretter av igjen mens etuiet fortsetter å lades. Hvis lampen ikke slår seg på, må du flytte etuiet. Hvis etuiet fortsatt ikke lades, må du prøve å lade med kabelen som fulgte med etuiet. Kan man finne igjen AirPods? Hvis du tror at du kanskje har mistet dine AirPods mens du var ute, kan iCloud.com eller Find-appen vise deg hvor de befinner seg på et kart. Ved å logge inn kan du se plasseringen på alle Apple-enheter eller AirPods som er registrert på din Apple ID.

Så, hvordan finne stjålet airpods?

Åpne Hvor er?-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Gå til kategorien Enheter, og velg dine AirPods. Rull ned til Merk som mistet, og velg Aktiver. Kan man bruke AirPods på Android? Apples AirPods har fått mye skryt – deriblant fra ITavisen-redaksjonen – og er av de beste trådløse øreproppene på markedet. De fungerer best med iPhone og iPad på grunn av utvidet funksjonalitet, men ettersom proppene har Bluetooth fungerer de også godt med Windows og Android.

Tilsvarende, er airpods 1 vanntett?

AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene. Hvordan se hvor mye strøm Airpodsa har? Åpne etuilokket med AirPods inni, og hold etuiet nært iPhone, iPad eller iPod touch. Vent noen sekunder for å se ladestatusen til AirPods. Du kan også sjekke ladestatusen til AirPods med Batteri-widgeten på iPhone, iPad eller iPod touch. Ladenivået for etuiet vises bare når minst én AirPod er i etuiet.

Hvor lang tid tar det å lade AirPods etui?

Når AirPods er tom for batterilevetid, må du returnere dem til ladeetuiet for å lade opp. Når du er inne i ladeetuiet, AirPods blir mer eller mindre fulladet i løpet av 15 minutter. Etter at det har gått 15 minutter, har du omtrent 3 timers batterilevetid på AirPods. Tilsvarende, hva er qi ladeetui? Med et trådløst ladeetui fra Apple blir det enda enklere å lade dine trådløse Apple AirPods hodetelefoner. Ladeetuiet gir deg opptil 24 timer ekstra spilletid og lades ved å plassere det på hvilken som helst trådløs Qi-kompatibel ladematte. På dette produkt får du 3 mnd.

Hvor mye koster 1 AirPod?

AirPodsAppleCare+-avgift (pr. hendelse)Avgift utenom garantien
AirPods (3. generasjon)290 NOK749 NOK hver
AirPods290 NOK749 NOK hver
Ladeetui290 NOK649 NOK
Trådløst ladeetui290 NOK749 NOK

By Feune

Hvordan finne iPhone som er stjålet? :: Hvor gammel er Ole Dole og Doffen?
Nyttige lenker