Hjem > N > Når Må Man Bestille Pakker Før Jul?

Når må man bestille pakker før jul?

PostNord opplyser på sine hjemmesider at man må levere varer senest tirsdag 15. desember for å være sikret at posten kommer frem til jul. PostNord har normal produksjon frem til 23. desember, men ingen innhenting eller utkjøring på julaften.

Les mer

Blir pakker levert på julaften?

Det foretas normalt ingen utkjøring av varer på julaften eller nyttårsaften. Men, våre terminaler er åpne mellom kl 08.00 og 12.00 for henting. Våre Pick Up points er også åpne på julaften og nyttårsaften frem til kl. 12.00. Man kan også spørre har ikke fått hentemelding postnord? Pakken har kommet til butikk, men jeg har ikke fått hentemelding. Hvorfor ikke? Dette kan være et tegn på at butikkens pakkelager er fullt, og at din pakke derfor ikke har blitt skannet og klargjort av butikken enda.

Du kan også spørre hvordan bruke helthjem?

Alt du trenger å gjøre er å bestille sending via Helthjem, pakke inn tingen som skal sendes godt, skrive hentekode (som du får oppgitt når du bestiller sending) på pakken og legge den på dørmatten eller i postkassen hjemme. Deretter blir den plukket opp av avisbudet, som frakter pakken videre. PRØV HELTHJEM HER! Angående dette, kommer postbilen i dag? Mottar du post i postkasse vil du motta adressert post annenhver dag mandag, onsdag, fredag den ene uka, og tirsdag, torsdag den andre uka. Gjelder også for deg som har landpostbud.

Hvor mange brev og pakker sendes før jul?

På selveste julaften ble de siste pakkene kjørt ut fra Postens terminaler til post i butikk. Rekordmange pakker – og rent bord på terminalene når julen ringes inn, skriver Posten i en pressemelding julaften. Du kan også spørre kommer det pakker på lørdager? PostNord kjører ikke på lørdager. Du vil likevel både kunne hente og levere pakke ved lørdagsåpne ut- og innleveringssteder. PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager.

Også, hvor lenge kjører postnord?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 21. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Dette gjør du ved å velge "melding om pakke på vei" i varslingsinnstillingene dine på myPostNord. Så, når får jeg pakken min? Når kan jeg forvente å få pakken min? Når pakken er klar til henting vil du få varsel fra oss på SMS/e-post, om ditt mobilnummer/e-postadresse er oppgitt av sender. I noen tilfeller sender vi ut hentemelding til postkassen din.

Angående dette, kan jeg hente pakke på posten uten hentelapp?

Ettersom pakken faktisk er levert på postkontoret, kan det være at du kan hente ut pakken uten å ha fått hentelapp. Ta med deg legitimasjon og sporingsnummeret til postkontoret, og hør om du kan hente ut pakken. Hvis du vil være sikker på at du ikke tar en bomtur, kan du ringe Postens kundeservice først.

By Schroder Pagani

Hvordan hente pakke uten Hentekode? :: Hvordan skanne QR-kode Android?
Nyttige lenker