Hjem > H > Hva Er En Ipod?

Hva er en iPod?

iPod er en platelager- eller flashbasert musikkspiller fra Apple. En iPod kan spille musikkformatene MP3, WAV, AAC, AIFF, Audible og Apple Lossless (sistnevnte kan man ikke benytte med IPod Shuffle.). Ved siden av avspilling kan enkelte iPoder også brukes som et eksternt platelager.

Les mer

Hvordan få forslag på norsk Tastatur?

Trykk på Tastaturinnstillinger, og slå deretter på Forslag. Du kan også gå til Innstillinger > Generelt > Tastatur for å slå Forslag av eller på. Se en fullstendig liste med språk som støtter foreslått tekst. Hvordan få engelsk mobil? Endre språket på Android-enheten

  1. Trykk på Innstillinger. på Android-enheten.
  2. Trykk på System Språk og inndata. Språk. Hvis du ikke ser «System», ser du under «Personlig» og trykker på Språk og inndata. Språk.
  3. Trykk på Legg til et språk. , og velg språket du vil bruke.
  4. Dra språket ditt til toppen av listen.

Hvordan få autokorrektur på iPhone?

Slå på autokorrektur på enheten din:

  1. På iPhone eller iPad åpner du et dokument i Pages, Numbers eller Keynote, trykker på Mer-knappen , trykker på Innstillinger og deretter på Autokorrektur.
  2. På Mac åpner du Pages, Numbers eller Keynote og velger [appnavn] > Valg fra menylinjen. Deretter velger du Autokorrektur.
Følgelig, hva er en ipod touch? iPod touch er en musikkspiller som hører til iPod-serien. Den produseres og selges av Apple. iPod touch ble lansert i august 2007 av Steve Jobs (tidligere direktør i Apple). Skjermen fungerer slik at den alltid er vannrett, alt etter hvilken vei enheten er lagt.

Dessuten, når kom ipod til norge?

Den 23. oktober 2001 avduket Apple produktet som i stor grad innledet den suksessen selskapet nå opplever, nemlig den bærbare digitale musikkspilleren iPod. Den kom i salg den 10. november samme år. Angående dette, hvordan få på stavekontroll? Gå til Word-menyen og klikk Innstillinger > Stavekontroll og grammatikk. Merk av for eller fjern merket for Fortløpende stavekontroll under Stavekontroll i dialogboksen Stavekontroll og grammatikk. Merk av for eller fjern merket for Fortløpende grammatikkontroll under Grammatikk.

Hvordan slå av stavekontroll?

Hvis du vil unngå slike forstyrrelser, kan du deaktivere stavekontrollen og stavekontrollere teksten manuelt når den er ferdigskrevet. Slik gjør du det: Klikk Fil > Alternativer > Korrektur, fjern merket i boksen Fortløpende stavekontroll, og klikk OK. Derav, hvordan slå av stavekontroll på ipad? Slå av autokorrektur for enheten

  1. På Hjem-skjermen på enheten trykker du på Innstillinger og deretter på Generelt.
  2. Trykk på Tastatur, og slå deretter av Autokorrektur.

Dessuten, hvordan bytte språk på telefonen?

Android-telefoner:

Ulike Android-telefoner har ulikt oppsett, men som regel kan man endre språk ved å gå til innstillinger->Generell->Språk og inndata.

By Malamud Punit

Hva er avløser ord? :: Hvordan få større ikoner på iPad?
Nyttige lenker