Hjem > H > Hvorfor Er Der En Halvmåne På Min Iphone?

Hvorfor er der en halvmåne på min iPhone?

Med Fokus i iOS 15 og iPadOS 15 kan du bruke Ikke forstyrr til å dempe anrop, varsler og meldinger du får mens enheten er låst. Du kan også legge en tidsplan for Ikke forstyrr og tillate anrop fra bestemte personer. Når Ikke forstyrr er på, vises et halvmånesymbol på statuslinjen og på låseskjermen.

Les mer

Dessuten, hvordan fungerer ikke forstyrr?

Du kan dempe telefonen din med «Ikke forstyrr». Du kan bruke «Ikke forstyrr» for å slå av lyder, stoppe vibrering og blokkere visuelle forstyrrelser. Du kan velge hva du vil blokkere og hva du vil tillate. Tilsvarende, hva er fokus status iphone? Når du konfigurerer et fokus, kan du slå på Del Fokus-status slik at når noen sender deg en melding, viser apper at du har slått av varsler. Appene vet bare at du har slått av varsler. De vet ikke hvilket fokus du har slått på, så navnet blir aldri delt.

Følgelig, hvordan få norsk tastatur på iphone?

Tilpass tastaturoppsettet

  1. Åpne Innstillinger på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Trykk på Tastatur. Tastaturer.
  4. Legg til eller slå på oppsettet du vil bruke.
Folk spør også hva er søvnmodus på iphone? Når du angir en søvnplan i Helse-appen, filtrerer Søvnfokus ut varslinger og telefonanrop. Når Søvnfokus er på (for eksempel ved leggetid), kan du utføre snarveier fra låst skjerm på iPhone.

Dessuten, hvorfor måne ved beskjeder?

Ikke forstyrr

Ved å aktivere Manuelt blir innkommende anrop og varsler satt til lydløs når skjermen er låst, og det vises et månesymbol i statuslinjen.
Kan ikke motta samtaler på iPhone? Sjekk iPhone-innstillingene

Gå til Innstillinger og slå flymodus på, vent fem sekunder, og slå deretter flymodus av igjen. Velg Ikke forstyrr. Gå til Innstillinger > Fokus > Ikke forstyrr, og sørg for at innstillingen er slått av. Kontroller om det finnes blokkerte telefonnumre.

Angående dette, hva er fokus status?

Når du slår på en Focus-rutine i iOS, får iOS muligheten til å fortelle alle som sender deg tekstmeldinger at du er opptatt og at alle meldinger de sender deg vil bli varslet. Dette er det Apple kaller Focus Status, og dette aktiveres når du velger hvilken som helst rutine som skal aktiveres på iPhone, iPad eller Mac. Man kan også spørre hvordan slå på nattmodus? Trinn 1.Slå på nattmodus

  1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er knyttet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen .
  3. Trykk og hold på feltet for enheten.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger. Varsler og Digital balanse.
  5. Trykk på Nattmodus. Slå på nattmodus.

Hva er Kontrollsenter på iPhone?

Kontrollsenter på iPhone gir deg direkte tilgang til nyttige kontroller – inkludert Flymodus, Ikke forstyrr, lommelykt, volum, lysstyrke på skjermen – og apper.

By Duong Ell

Hvor ofte lade iPhone 12? :: Hvordan koble iPhone til laptop?
Nyttige lenker