Hjem > H > Hva Er Forskjellen På Iphone 12 Og 13?

Hva er forskjellen på iPhone 12 og 13?

Hakk på iPhone 13 er 20% mindre enn det var før. iPhone 13 har bedre 5G -ytelse enn iPhone 12. IPhone 13s tilkobling til 5G -nettverk er raskere, ifølge Apple, og den vil støtte mer enn 200 operatører i over 60 land innen utgangen av 2021. IPhone 13 har Apples nye A15 CPU.

Les mer

Er iPhone 12 vanntett?

Apple sørger for at iPhone 12 tåler 30 minutter under vann, seks meter dyp, og ikke blir skadet. Tilsvarende, har iphone 12 fingeravtrykk? Vi synes faktisk de ser litt finere ut enn Pro-modellene i år, hvor de blanke sidene samler langt flere fingeravtrykk enn de vanlige modellene gjør med matte sider. Den matte siden på iPhone 12 Mini får mindre fingeravtrykksmerker enn den blanke overflaten på iPhone 12 Pro.

Også, når kommer iphone 13?

iPhone 13 ble avduket 14. september 2021, og den kom på markedet 24. september. Og et annet spørsmål, hva er forskjell på iphone 13 og iphone 13 pro? Ifølge Apple er «busslommen» 20 prosent mindre. Med andre ord: mer skjerm. Utseendemessig er Pro-modellen like stor som iPhone 13, mens Pro Max er litt større igjen. Det er rustfritt stål på rammen rundt Pro-modellene, noe som gjør de mer solide enn de rimeligere modellene med aluminiumsramme.

I forhold til dette, hva er bedre med iphone 13?

For mange er iPhone 13 et bedre valg enn 13 Pro, men da bør man vite hva man går glipp av. Lynrask mobil med forbedrede kameraer og lyssterk OLED-skjerm. Doblet lagringskapasitet på innstegsmodellen, og værtettet og solid bygget. Lader er ekstrautstyr. Man kan også spørre kan man dusje med iphone 12? Svaret er selvfølgelig ja; Apples iPhone 12 er vanntett. Og det er det også iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Så når du kjøp en ny iPhone 12, ikke bare får du OLED -skjermer over hele serien og 5G, men du får også full IP68 -sertifisering for vann- og støvbestandighet.

Hvilken iPhone er vanntett?

Apples nyeste telefoner, iPhone 7 og 7 Plus, er de første iPhone-modellene som er vanntette. Eller strengt tatt markedsføres de som «vannbestandige». «De tåler å bli sølt på», og søl, sprut eller støv skal ikke være noe problem lenger, skriver Apple selv på promosidene for den nye telefonen. Følgelig, kan man bade med iphone 12 pro? IP68-sertifiseringen har blitt forbedret, noe som innebærer at du nå kan senke iPhone 12 Pro dypere ned i vann enn tidligere, som i praksis bare betyr at den tåler mer vann (ikke at den er fullstendig vanntett.)

Man kan også spørre hvor er touch id på iphone 12?

Trykk på Innstillinger > Touch ID og kode. Deretter oppgir du sikkerhetskoden.

By Anastatius

Hvor stor er skjermen på iPhone 11? :: Er iPhone 12 mini like stor som iPhone 5?
Nyttige lenker