Hjem > H > Hva Sikkerhetskopierer Iphone?

Hva sikkerhetskopierer iPhone?

Sikkerhetskopier av iPhone, iPad og iPod touch inneholder bare informasjon og innstillinger som er lagret på enheten. De inneholder ikke informasjon som allerede er lagret i iCloud, som kontakter, kalendere, bokmerker, notater, taleopptak4, meldinger i iCloud, iCloud-bilder og delte bilder.

Les mer

Hva er forskjell på iCloud og iCloud Drive?

iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer. Hvordan kommer jeg inn i iCloud? Innloggingen til iCloud og App Store er din Apple-ID. Hvis du har glemt brukernavnet, er et stalltips å starte med e-postadressen din. Hvis ikke dette fungerer, går du til kontosiden appleid.apple.com/no og klikker på «Glemt Apple-ID eller passord». Oppgi fornavn, etternavn og e-postadresse.

Hva er forskjellen på iCloud og min sky?

iCloud er imidlertid mer enn bare lagring av bilder og filer. Skytjenesten rommer også andre funksjoner du kanskje bruker daglig, som kalender, påminnelser, notater eller dokumenter lagret i de skybaserte «iWork for iCloud»-programmene (Pages for tekstbehandling, Numbers for regneark eller Keynote til presentasjoner). Angående dette, blir bilder slettet fra icloud? Hvis du bruker iCloud-bilder og sletter bilder og videoer fra én enhet, blir bildene og videoene slettet på de andre enhetene dine. Hvis du legger til bilder på iPhone, iPad eller iPod touch ved å koble enheten til datamaskinen, kan du ikke slette dem direkte fra enheten i Bilder-appen.

Hvordan hente sikkerhetskopi fra iCloud?

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring > Sikkerhetskopier. Du ser enhetene der iCloud-sikkerhetskopi er slått på. Også, hvordan overføre innhold fra iphone til iphone? Bruk Hurtigstart for å overføre data til en ny iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Slå på den nye enheten, og legg den inntil den gamle enheten.
  2. En skjerm vises på den gamle enheten, og du får valget om å bruke Apple-ID-en din til å konfigurere den nye enheten.
  3. Vent til du ser en animasjon på den nye enheten.

Tilsvarende, hvordan laste ned sikkerhetskopi fra icloud til iphone?

Gjenopprette enheten fra en iCloud-sikkerhetskopi

  1. Slå på enheten.
  2. Følg konfigureringstrinnene på skjermen til du kommer til Apper og data-skjermen, og trykk på Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi.
  3. Logg på iCloud med Apple-ID.
  4. Velg en sikkerhetskopi.
Hvordan få aktivert iCloud Drive? Følg trinnene nedenfor for å aktivere iCloud Drive på iPhone eller iPad.
  1. Åpne Innstillinger på iPhone og trykk på Apple ID.
  2. På Apple ID-skjermen trykker du på iCloud.
  3. På neste skjerm, bla ned og aktiver iCloud Drive ved å flytte bryteren til PÅ-posisjon.

Derav, hvordan laste opp bilder til icloud?

På iPhone, iPad eller iPod touch

Åpne Bilder-appen, og gå deretter til Albumer-fanen. Rull ned til Delte albumer og velg et album. Trykk på bildet eller videoen, og trykk deretter på delingssymbolet .

By Samanthia

Kan man logge på iCloud fra PC? :: Hvordan lage Microsoft bruker?
Nyttige lenker