Hjem > K > Kan Man Se Offline På Hbo Max?

Kan man se offline på HBO Max?

Du kan laste ned serier og filmer på telefonen eller nettbrettet ditt og se dem senere når du ikke er koblet til Internett.

Les mer

Man kan også spørre kan man se offline på hbo?

Nå kan du se også uten nettilgang.

Selv om HBO Nordic har et lass av gode filmer og TV-serier, er ikke appen det folket liker best med tjenesten, med henholdsvis 2,1 og 2,6 av 5 stjerner fra brukerne i App Store (iOS) og Play butikk (Android).
Folk spør også hvordan få norsk tale på hbo? Undertekster eller teksting

Begynn å se på noe, og trykk deretter på skjermen. Trykk på Lyd og undertekster-knappen (snakkeboble) øverst til høyre. Gjør ett av følgende: Undertekster: Trykk på et språk under undertekster.

Deretter, hvordan laste ned filmer på hbo?

Å laste ned en video er superlett. Bare trykk på det runde ikonet med en pil inni som ligger direkte til høyre for episoden du vil se. Deretter legger episodene seg i en egen «Nedlastninger»-fane i appen. Kan ikke spille tittel HBO Max? Prøv å spille av serien eller filmen som ikke kan spilles av på en annen støttet enhet. Hvis du får den samme feilen, kan du fortelle oss hvilken episode eller film du ikke kan spille av. Bruk Kontakt oss-skjemat til dette (velg et emne og så e-post).

Kan man laste ned filmer på Mac?

Slik laster du ned TV-programmer og filmer på nytt på Mac

  1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Klikk på Bibliotek-fanen.
  3. Klikk på Filmer eller TV-programmer i sidepanelet.
  4. Hold pekeren over en film eller et TV-program, og klikk deretter på Last ned-knappen. .
Derav, kommer hbo max til norge? Nå melder HBO at HBO Max er tilgjengelig i Norge. Tjenesten tilbys som én pakke, og koster 89 kroner måneden. Om du kjøper et årsabonnement til 699 kroner betaler du bare for åtte av månedene. Abonnementet gir tilgang på innhold med inntil 4K-oppløsning, samt lyd med inntil 5.1 Surround eller med Dolby Atmos.

Hvor mange brukere på HBO Nordic?

Du kan være innlogget på inntil tre enheter samtidig med ditt abonnement. Du trenger kun å logge deg inn med brukernavnet (epost eller mobil) og passordet som er tilknyttet ditt abonnement. Derav, hvordan se hbo på altibox? Logg inn på 'Mine sider' og velg inn HBO Nordic med poengene i din tv-pakke. Du finner HBO Nordic-appen i tv-menyen. Har du ikke den nyeste versjonen av Altibox TV? Les mer og oppgrader.

Angående dette, hvorfor fungerer ikke hbo max på mac?

Hvis du fremdeles har problemer med å spille av videoer, kan du oppdatere macOS (som inkluderer Safari-nettleseren) til den nyeste versjonen som datamaskinen din kan bruke. Se Apples artikkel Oppdater Macen for å finne ut hvordan du går frem. Prøv å bruke en annen støttet nettleser.

By Gerladina

Hvordan se HBO Max på Mac? :: Hvor mange kan være innlogget på HBO?
Nyttige lenker