Hjem > H > Hva Bør Sikkerhetskopieres?

Hva bør sikkerhetskopieres?

Privatpersoner burde sørge for at alt av dokumenter, bilder, og annet med enten stor bruksverdi, viktighet eller affeksjonsverdi sikkerhetskopieres. Husk også at ikke bare PC-er, men også mobiltelefoner, kan inneholde ting du ikke vil miste. Se Ti tips for sikrere mobilbruk for informasjon.

Les mer

Folk spør også hva gjør man når icloud er full?

Du kan frigjøre lagringsplass i iCloud ved å slette innhold du ikke trenger lenger:

  1. Reduser størrelsen på iCloud-sikkerhetskopien din.
  2. Slett bilder i iCloud-bilder.
  3. Slett mapper eller filer i iCloud Drive.
  4. Slett tekstmeldinger og vedlegg i Meldinger.
  5. Slett meldinger og administrer Mail.
  6. Slett taleopptak.
Hvordan få mer plass i iCloud? Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring. Trykk på Kjøp mer lagringsplass eller Endre lagringsabonnement. Velg et abonnement og følg instruksjonene på skjermen.

Og et annet spørsmål, hvordan ta sikkerhetskopi av ipad?

Slik sikkerhetskopierer du iPhone, iPad og iPod touch med iCloud

  1. Koble enheten til et Wi-Fi-nettverk.
  2. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] og trykk på iCloud.
  3. Trykk på iCloud-sikkerhetskopiering.
  4. Trykk på Sikkerhetskopier nå. Hold forbindelsen med Wi-Fi-nettverket til prosessen er fullført.
Hva sikkerhetskopieres i iTunes? Sikkerhetskopier fra datamaskinen

Innhold som er synkronisert fra Finder eller iTunes, som importerte MP3-filer eller CD-er, videoer, bøker og bilder. Data som allerede er lagret i iCloud, for eksempel iCloud-bilder, iMessage-meldinger samt SMS- og MMS-meldinger. Innstillinger for Face ID eller Touch ID.

Hvordan ta backup av PC?

Velg Start > Innstillinger > Oppdatering & Sikkerhetskopiering> Sikkerhetskopiering> Legg til en stasjon , og velg deretter en ekstern stasjon eller nettverksplassering for sikkerhetskopiene. Hva er forskjellen på iCloud og min sky? iCloud er imidlertid mer enn bare lagring av bilder og filer. Skytjenesten rommer også andre funksjoner du kanskje bruker daglig, som kalender, påminnelser, notater eller dokumenter lagret i de skybaserte «iWork for iCloud»-programmene (Pages for tekstbehandling, Numbers for regneark eller Keynote til presentasjoner).

Kan man slette gamle Sikkerhetskopier?

Åpne iCloud for Windows, og klikk deretter på Lagring. Klikk på Sikkerhetskopier til venstre. Til høyre ser du enheter med iCloud-sikkerhetskopi slått på. Hvis du vil slette en sikkerhetskopi, velger du en enhet og klikker på Slett. Hva er forskjellen på iCloud og iCloud drive? iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer.

Hvordan se hva som er lagret på iCloud?

iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie.

By Bartosch Busler

Hva tar mest plass på telefonen? :: Hvordan bidrar huden til temperaturregulering?
Nyttige lenker